Cleanmaxx Gull dampvasker 3-i-1

Cleanmaxx Gull dampvasker 3-i-1
Kr. 1.150,-

På lager

Varenummer: 01123

Porto: Medium produkt

Medium produkt
Levering ved kortbetaling: 169,-/bestilling

  • Miljøvennlig - uten kjemi

  • 1300 W for rask oppvarming

  • Vanndamptemperatur ca. 100º C

  • 300 ml vanntank for 13 min. bruk

  • Avtagbart håndtak

  • 3 forskj. dyser + teppeglider

  • Inkl. vaskbar slitesterk mikrofiberklute

  • 5 m ledning gir god arbeidsfrihet

  • Vekt ca. 1,9 kg

  • Husk å bestille ekstra kluter 

Titusener av brukere over hele Europa kan ikke ta feil. Alle disse har anskaffet seg moderne og effektive rengjøringsredskapet.

Hvordan kan du rengjøre på effektiv måte, unngå bruk av kjemikalier og likevel drepe mesteparten av bakteriene? Svaret er Cleanmaxx Gull dampvasker 3-i-1. Den bruker miljøvennlig vanndamp med en temperatur på ca. 100º C. En mer hygienisk rengjøringsmåte skal du lete lenge etter!

Rengjøring uten anstrengelse

Med Cleanmaxx Gull dampvasker 3-i-1 slipper du skrubbing og slit og sparer krefter til andre gjøremål. Vanndampen tar seg av all skitt og smuss, den renser gulv, gulvtepper, tekstiler og madrasser. Skitne vinduer renses på en effektiv måte. Cleanmaxx Gull dampvasker 3-i-1 kan brukes på alle typer gulv: fliser, parkett, laminat, belegg, tepper - miljøvennlig, helt uten kjemikalier! Fjerner også enkelt katte- og hundehår. Du feier, damper og desinfiserer samtidig!

Hvordan fungerer det?

Cleanmaxx Gull dampvasker 3-i-1 har 5 m lang ledning som gir god arbeidsfrihet. Med sin ytelse på 1300 W varmes vannet i den 300 ml store tanken opp på ca 30 sekunder. Det produseres en jevn strøm av vanndamp på ca. 100º C. Full vanntank gir vanndamp for ca. 12-15 minutters bruk. En indikatorlampe lar deg vite når det er for lite vann i tanken. Vanntanken kan tas av på enkelt vis for etterfylling.

Lett og multifunksjonell

Cleanmaxx Gull dampvasker 3-i-1 kan brukes som gulvrengjører, tepperengjører, vindusrengjører, tekstilrengjører og hånddamper. Til dette følger det forskjellige dyser. Den er lett i bruk og veier kun ca. 1,9 kg. Håndtaket settes på ved bruk som gulvrengjører, men kan tas av på enkelt vis ved bruk på nære områder som tekstiler, gardiner, vinduer. Håndtaket kan også vinkles for enkelt komme til under møbler uten å måtte bøye seg. Rengjøringshodet for gulv er trekantet og har avtakbar mikrofiberklute. På grunn av sin utforming kommer det lett rundt møbler, langs gulvlister og problemfritt inn i trange hjørner. En trekantet teppeglider følger med og sørger for at tepper forblir ”luftige”. Skitt løsnes av vanndampen, mens mikrofiberkluten på rengjøringshodet tar med seg alt smuss og rusk. Mikrofiberkluten er slitesterk og svært absorberende, kan vaskes etter bruk i vaskemaskin og brukes om igjen utallige ganger.

Norsk bruksanvisning medfølger.

Husk å bestille et ekstra sett (2 stk.) reservekluter. Da mangler du aldri rene mikrofiberkluter.

Tekniske data:

Strømforsyning:  220 – 230V, 50Hz
Ytelse:              1300 W
Strømledning:    ca. 5 m lang
Mål:                  ca. 29 x 24 x 116 cm (l/b/h)
Vekt:                 1,9 kg
TÜV/GS/CE-godkjent

Skriv omtale til Cleanmaxx Gull dampvasker 3-i-1

Obs! Evt. spørsmål i omtalen vil dessverre ikke bli besvart. Vennligst gå til denne siden for å komme i kontakt med oss.

OBS: HTML er ikke oversatt!