Drikkeflaske AirUp Starter Set

Drikkeflaske AirUp Starter Set
Kr. 590,-

På lager

Varenummer: 8564

Porto: Lite produkt

Lite produkt
Levering ved kortbetaling: kr 119,-/bestilling

Drikkeflaske AirUp

Airup er verdens første drikkeflaske som lurer sansene dine til å tro du drikker noe annet enn vann. Når du drikker av flasken avgir den en svak lukt direkte i nesen akkurat tilpasset så det påvirker sansene dine til å tro det du drikker smaker noe annet. Dette produktet hjelper deg ned i vekt på en enkel og god måte kun ved å kutte ned på den drikken du får i deg. Du får forskjellige smaker av eple, appelsin, fersken, lime eller sitron som du enkelt bytter. 1 slik holder ca til 5 liter drikke. AirUp er med å hjelper deg å endre drikkevanene du har i dag til det bedre.

 

Vann

At vi må drikke nok vann er noe vi alle vet, hvis vi vil unngå å få vondt i hodet, bli slappe og miste konsentrasjonen. Vann renser kroppen for avfallstoffer, og gjø at du føler deg bedre. Å velge vann foran brus reduserer kaloriintaket. Men vann er også helsebringende på andre måter. Hvis du drikker to glass vann før et måltid, føler du deg mettere tidligere og spiser dermed mindre. I tillegg har vann en positiv effekt på metabolsimen. Vann er sunt.

Ønsker du ned i vekt?

Drikkeflaske AirUp er perfekt for deg som ønsker å gå ned i vekt. Du drikker KUN vann men lukt følelsen den gir lurer kroppen din til å tro at du drikker f.eks appelsin eller eple juice. Denne kan du bruke selv om du ikke liker å drikke vann. 

Unngå kalorier

Visste du at gjennomsnittsmennesket får 20 prosent av dagens kalorier gjennom drikke. Ved å velge riktig drikke, kan du hjelpe metabolismen, dempe appetitten og redusere kaloriinntaket. 

 

Utviklet en ny og bedre konsept og flaske i forhold til den tidligere Drikkeflaske Infuser som har vært på markedet en stund.

 

Les artikel om:

Drikk deg slangere: https://www.nettavisen.no/nyheter/drikk-deg-slankere/2774065.html

 

AirUp Starter Set inneholder:

1 stk 0,650 liter drikkeflaske

5 stk forskjellige smaker

1 stk fin eske

Skriv omtale til Drikkeflaske AirUp Starter Set

Obs! Evt. spørsmål i omtalen vil dessverre ikke bli besvart. Vennligst gå til denne siden for å komme i kontakt med oss.

OBS: HTML er ikke oversatt!