Easymaxx elektrisk tørkestativ

Easymaxx elektrisk tørkestativ
Kr. 1.190,-

På lager

Varenummer: 02508

Porto: Medium produkt

Medium produkt
Levering ved kortbetaling: 169,-/bestilling

Easymaxx elektrisk tørkestativ

  • Sammenleggbart
  • Med hjul
  • Hurtigtørkende (tørker dobbelt så fort)
  • Unngå lukt
  • Lav vekt

Easymaxx elektrisk tørkestativ effektiviserer tørking av tøy på en god måte. Du slepper å ha tørkestativet ute i stua eller i ganga unødvendig lenge siden tøyet tørker opp mot dobbelt så raskt. Det elektriske tørkestativet avgir en skånsom liten sirkulasjon av luft nederst som gjør at tøyet som henger over tørker fortere. Stativet er utstyrt med hjul for enkelt kunne flyttes. Det er også lagd av plast og aluminium som gjør at det er enkelt og løfte men samtidig kan tørke en hel vask med tøy. Kapasitet er 15kg.

Lukt i tøyet

Med Easymaxx elektrisk tørkestativ vil du aldri mer få dårlig lukt i nyvasket tøy. Har du hatt problemer med at tøyet du vasker ikke lukter helt rent? Du har da mest sannsynlig latt det henge for tett og med for lite sirkulasjon i luften og tøyet tørker for sent og får lukt. Med dette tørkestativet vil den lillle sirkulasjonsluften den avgir medvirke til at tøyet ditt tørker fort og unngår stillestående luft og derfor vil du aldri oppleve dårlig lukt i nyvasket tøy.

 

Plass besparende

Om du er en stor familie, eller bor alene kan du tilpasse stativet. Du kan også enkelt henge opp bluser og skjorter på endene så de får tørket på en god måte. Når du er ferdig med stativet kan du enkelt slå det sammen og det vil da ta lite plass i huset eller hybelen din.

 

Teknisk:

Mål: 92 x 68 x 150cm

Kapasitet: 15Kg

17 Watt

Skriv omtale til Easymaxx elektrisk tørkestativ

Obs! Evt. spørsmål i omtalen vil dessverre ikke bli besvart. Vennligst gå til denne siden for å komme i kontakt med oss.

OBS: HTML er ikke oversatt!