Maxxme Massasjepistol

Maxxme Massasjepistol
Kr. 899,- Før: Kr. 1.190,-

På lager

Varenummer: 05677

Porto: Lite produkt

Lite produkt
Levering ved kortbetaling: kr 119,-/bestilling

Maxxme Massasjepistol 

  • Oppladbar
  • Like liten som en smart tlf, lav vekt
  • 4 forskjellige massasjehoder

Maxxme massasjepistol er forbedret utgave fra andre modeller da det viser seg at mange andre modeller blir litt for tunge å holde i lengden. Man blir dermed sliten i armen lenge før man er ferdig massert.

Følg den nye massasjetrenden du også med massasjepistol. Massasjepistolen lar deg massere ulike muskelgrupper på kroppen hjemme. Den er enkel å håndtere og lar deg massere kroppen effektivt. De fysiologiske effektene ligner på effekten av manuell massasjemetoder. Massasjepistolen kan du bruke før trening for aktivisering av muskler så vel som avslapning. Brukes også til behandling av smerte. Den største fordelen med denne massasjepitolen er at den gir ett høyt nivå av nevronal stimulering, noe som skaper større stimulering enn det er mulig å få til med en manuell massasje. Med vibrasjonsmassasjen kommer man bedre til og den masserer raskere og bedre enn manuell massasje. Høyt trykk gir dyp muskkelmassasje og øker blodsirkulasjonen, mens mindre trykk med høye frekvenser er mer egnet for smerte håndtering.

 

Teknsik:

Mål: 13,7 x 8,8 4,6 cm

Vekt: 0,5 kg

Lades via USB kabel som medfølger

Skriv omtale til Maxxme Massasjepistol

Obs! Evt. spørsmål i omtalen vil dessverre ikke bli besvart. Vennligst gå til denne siden for å komme i kontakt med oss.

OBS: HTML er ikke oversatt!