Maxxme desinfiseringslys UV

Maxxme desinfiseringslys UV
Kr. 499,-

På lager

Varenummer: 09662

Porto: Lite produkt

Lite produkt
Levering ved kortbetaling: kr 119,-/bestilling

Maxxme UV-Lys desinfisering av virus og bakterier

  • Desinfiserer 99,9% enkelt uten kjemikalier
  • Sammenlegbar
  • Oppladbar via USB
  • Desinfiser f.eks håndtak, pc, mobil,toalett, seng, bil eller kjøkken

Med Uv-Lys kan du enkelt desinfisere flater som kjøkkenbenk, mobilen din, badet ditt sikkert og uten at du selv må ta på flaten du skal desinfisere. Uv lyset er veldig enkelt og brukevennlig .

 

Maxxme desinfiseringslys med UV er genialt fordi det er sammenleggbart. Du kan enkelt ta det med i veska eller en litt stor lomme. Den måler kun 12 cm sammenlagt. 

UV-C lys er en velprøvd teknologi for å redusere bakterier, virus og andre skadelige mikroorganismer som utgjør en helserisiko. Bakteriedrepende UV-lamper har lenge blitt brukt til desinfisering og sterilisering av både luft, utstyr og overflater i sykehus, omsorgsboliger, laboratorier, produksjonslokaler og andre virksomheter der hygiene og renslighet er vesentlig.
UV-lys er derfor også en av de anerkjente tilgjengelige teknologiene som kan brukes til å redusere og kontrollere spredningen av virus i det pågående Coronavirus-utbruddet.

Ultrafiolett (UV-C) lys dreper eller inaktiverer mikroorganismer ved å ødelegge nukleinsyrer og forstyrre deres DNA, slik at de ikke kan utføre vitale cellefunksjoner.

 

Teknisk:

Mål: 240mm åpen, og 120mm sammenlagt

Vekt: 94g

Strøm: Via usb kabel eller batterier (AAA)

Obs, Uv stråler kan være skadelig for hud og øyne.Før bruk må du sette deg inn i påkrevd bruk av sikkerhetsutstyr.

 

 

Skriv omtale til Maxxme desinfiseringslys UV

Obs! Evt. spørsmål i omtalen vil dessverre ikke bli besvart. Vennligst gå til denne siden for å komme i kontakt med oss.

OBS: HTML er ikke oversatt!