UV-Lys desinfisering

Kr. 1.890,-

UV-Lys desinfisering av virus og bakterier

UV-Lys desinfisering av virus og bakterier

  • Desinfiserer
  • Oppladbar via USB
  • Ca 60 min brukstid pr lading
  • Desinfiser f.eks toalett, seng, bil eller kjøkken

Med Uv-Lys kan du enkelt desinfisere flater som kjøkkenbenk, mobilen din, badet ditt sikkert og uten at du selv må ta på flaten du skal desinfisere. Uv lyset er veldig enkelt og brukevennlig .

 

 

UV-C lys er en velprøvd teknologi for å redusere bakterier, virus og andre skadelige mikroorganismer som utgjør en helserisiko. Bakteriedrepende UV-lamper har lenge blitt brukt til desinfisering og sterilisering av både luft, utstyr og overflater i sykehus, omsorgsboliger, laboratorier, produksjonslokaler og andre virksomheter der hygiene og renslighet er vesentlig.
UV-lys er derfor også en av de anerkjente tilgjengelige teknologiene som kan brukes til å redusere og kontrollere spredningen av virus i det pågående Coronavirus-utbruddet.

Ultrafiolett (UV-C) lys dreper eller inaktiverer mikroorganismer ved å ødelegge nukleinsyrer og forstyrre deres DNA, slik at de ikke kan utføre vitale cellefunksjoner.

 

Teknisk:

6 stk ultrafiolette lys

Bølgelengde: 265-285 mm

Strøm: 2W

Mål: 22 x 235

Vekt: 94g

Batteri og etui medfølger samt ladekabel

Vi kan levere med CE sertfikat og CE test report på forespørsel

Obs, Uv stråler kan være skadelig for hud og øyne.Før bruk må du sette deg inn i påkrevd bruk av sikkerhetsutstyr.

 

 

UV-Lys desinfisering UV-Lys desinfisering UV-Lys desinfisering UV-Lys desinfisering UV-Lys desinfisering UV-Lys desinfisering