Accord romaskin

Kr. 3.499,-

Stram opp kroppen din og gå ned i vekt! Accord romaskin er et kraftfullt og effektivt treningsapparat.

Stillegående romaskin - kraftfullt og effektivt treningsapparat

Opplev den ekte rofølelsen – hjemme hos deg! Hvorfor bruke tid på treningsstudio hvis du kan hente treningsstudioet hjem til deg selv? Accord romaskin er et unikt treningsapparat, allsidig og svært effektivt! En stillegående romaskin som gjør det mulig å trene foran TVen. Hele kroppens muskulatur settes i aktivitet, ikke bare armene slik man skulle tro. Effektiv trening ved effektiv tidsbruk.

 • Bidrar til bedre kondisjon og styrker hjertet
 • Styrker særlig ben, armer, skuldre og rygg
 • Mulighet for målrettet styrketrening av overkroppen
 • Øker blodsirkulasjonen og fettforbrenning
 • Stillegående og solid styrketreningsmaskin
 • 12-trinns justerbar motstandsregulering
 • Plassbesparende og sammenleggbar
 • Monitor med stort LCD-display
 • Leveres 90% ferdig montert
 • Godkjent for brukervekt opp til 120 kg
 • Passer for kroppshøyde opp til 195 cm

 

 

Accord romaskin - et treningsapparat i særklasse!

De fleste romaskiner som finnes i markedet bygger på prinsippet at et håndtak er festet til en strikk som dras bakover, mens ulike former for bremsesystemer gir motstand.
Accord romaskin bygger på prinsippet av roing i båt: to håndtak simulerer to årer. Dermed blir selve roøvelsen svært likt den som idrettsutøvere i denne greinen driver med. Hvor mange andre romaskiner muliggjør denne realistiske form for roøvelse – hjemme hos deg, når det passer deg? Med Accord romaskin kan du gjennomføre alt fra lett kondisjonstrening til krevende styrketrening. Fra moderat til høyintensiv trening med samme apparatet! Effekten vil merkes etter kort tids bruk. Særlig armer, skuldre og rygg styrkes på svært effektiv måte. Ved roøvelser er hele kroppens muskulatur i bruk. Med Accord romaskin økes blodsirkulasjonen og stoffskiftet, økt fettforbrenning følger med som bonus. Hjertet styrkes og stress reduseres.

Individuell trening og justerbar motstandsnivå

De to rohåndtakene på romaskinen er utstyrt med hydrauliske sylindrer som kan reguleres i tolv motstandstrinn. Motstanden på Accord romaskin kan enten reguleres likt eller ulikt i de to roarmene, avhengig av om man ønsker å trene armene med lik eller ulik motstand. Denne treningsformen er det ingen andre roapparater som tilbyr. Motstandsreguleringen skjer på svært enkelt vis ved å vri justeringsringene på de to hydrauliske sylindrene til ønsket motstandsnivå. Den minste innstilling (trinn 1) er velegnet til lett kondisjonstrening mens den høyeste motstandsinnstilling (trinn 12) egner seg utmerket til effektiv styrketrening for hele overkroppens muskulatur. En annen fordel med de to roarmene er at de kan brukes parallelt med hverandre eller individuelt hver for seg, vekselvis. Hvilke andre romaskiner tilbyr disse variasjonsmuligheter - med unntak av Accord romaskin?

Flere innstillingsvarianter

Accord romaskin kan individuelt tilpasses din kroppshøyde, opp til 195 cm. Fotholderne er utstyrt med borrelåsfester som sikrer godt hold for føttene under krevende rotak. Disse fotholderne er montert på enden av et teleskopisk rør som i 5 trinn kan tilpasses din individuelle benlenge. Ikke nok med det. Rulleskinnene for rullesetet på Accord romaskin kan justeres i 4 forskjellige skråstillinger for økt rullemotstand. Det godt polstrede setet gir sikkert hold og ruller lett og jevnt frem og tilbake på de to stødige rulleskinnene.

Stort LCD-display

Monitoren på Accord romaskin har et stort LCD-display som er lett å lese også fra avstand. Der vises verdiene for treningstid, antall robevegelser pr. økt, det totale antall gjennomførte robevegelser, gjennomsnittlig kaloriforbruk og "Scan"-funksjonen som viser alle verdier etter hverandre. Ved hjelp av en stor betjeningsknapp er det enkelt å velge ønsket verdivisning i monitorens store LCD-displayet.

Ferdig montert og plassbesparende sammenleggbar

Accord romaskin kommer nesten ferdig montert. Det er kun de tre store håndskruene for montering av roarmene og fotholder som må settes på plass, enkelt og greit. Ønsker du å justere skråstillingen av seteskinnene, er også det fort og enkelt gjort. Deretter er det bare å sette i gang med treningen. Etter gjennomført treningsøkt kan du lege roarmene tett inn til sidene av hovedrammen ved å løsne de to håndskruene som holder roarmene på plass. Hvilken annen romaskin kan du sette bort på denne plassbesparende måten - med unntak av Accord romaskin?

Testet og godkjent kvalitet

Accord romaskin er testet og godkjent for brukervekt opptil 120 kg i h.t. de strenge kvalitets- og sikkerhetskravene i EN/TÜV/GS/CE forskriftene som garanterer trygghet, funksjonalitet, stabilitet og kvalitet.

Norsk monterings- og bruksanvisning medfølger.

Bestill 4 stk/sett batterier til monitoren her

Bestill beskyttelsmatte for gulv her

Tekniske data:

Godkjent for brukervekt opp til 120 kg
Oppstillingsmål: ca. 105-136 x 160 x 35 cm (l x b xh)
Sammenlagt: 102 x 49 x 28 cm (l x b x h)
Vekt: 21 kg

Accord romaskin Accord romaskin Accord romaskin Accord romaskin Accord romaskin Accord romaskin Accord romaskin Accord romaskin Accord romaskin Accord romaskin Accord romaskin Accord romaskin Accord romaskin Accord romaskin Accord romaskin Accord romaskin Accord romaskin Accord romaskin Accord romaskin Accord romaskin Accord romaskin Accord romaskin Accord romaskin Accord romaskin Accord romaskin Accord romaskin Accord romaskin Accord romaskin

Produktomtaler

Patrick
2018-09-05 13:08:41
Topp produkt. Beste romaskin for hjemmebruk. Man har ikke noen problemer med å se på nyheter/film samtidig som du trener. Passer alle aldre oavsett om du er veltrent eller ikke. Er lett å gjemme vekk når du ikke bruker den.
Harald Anstein Olsen
2016-12-21 10:55:29
Jeg har brukt romaskinen i flere år og har bare positive erfaringer med den! Topp produkt!
Andreas Brække
2015-10-25 02:38:41
Beste investeringen denne høsten. Romaskinen fungerer bra og er "lett" å trene på. Ror en halvtime foran Dagsrevyen nesten hver dag, og det har gitt resultater. Var en mangel ved levering, men det ble raskt rettet med god service.
Helge Braadland
2014-11-26 14:57:09
Etter å ha prøverodd de vanlige romaskinene med snor og ett håndtak i sportsbutikker, fikk jeg prøvero Accord romaskin i nettbutikken (- jeg bor ikke så mange milene unna -) og bestemte meg for den. Jeg er meget fornøyd med valget. Den krever mer romplass enn de andre maskinene p.g.a. årene, men er morsom å trene på, og kan også bli padlemaskin ved at årene trekkes separat. Og, fantastisk service fra firmaets side.
Egil Reinert Broch
2014-11-24 08:46:58
Maskinen fungerer bra etter omtale. Bruker den daglig etter anskaffelse 22 oktober. Kan anbefales!!
Harald O.
2014-07-02 09:22:11
Varen kom i dag. Takk for imponerende service!
Tor Einar Jensen
2013-12-09 11:08:48
Har rodd i 2 -3 ganger i uken i ca 3 mnd. God trening av hele kroppen. Merker at formen er mye bedre og min dårlige korsrygg er helt kurert. Ror 45 - 60min pr økt, 50tak så pause i ett min
Dag Nilsen
2013-12-02 16:00:29
Flott og effektivt treningsapperat!! Var spent på om jeg kunne se film på tv'n mens jeg ror.. og det funker max..!!
Erling Ekornes
2013-11-07 09:17:20
Har virkelig hatt mye glede at romaskinen Accord. Gir en helt annen opplevelse og effekt enn den "dra-i-snora"-maskinen jeg tidligere hadde. Nesten som å være i robåt.
Jan R
2013-10-29 14:51:51
Får virkelig følelsen av å ro med denne :-)
Gunnar
2013-04-23 13:07:39
Kjempefornøyd med dette apparatet.