AL 2 trimsykkel svart

En trimsykkel i særklasse av kvalitet og design!

AL 2 trimsykkel svart
Med holder til nettbrett (nettbrett medfølger ikke).
Kr. 3.499,-

På lager

Varenummer: 303

Porto: Tungt produkt

Tungt produkt
Levering mot oppkrav (inkl. gebyr): kr 410,-/bestilling
Levering ved kortbetaling: 269,-/bestilling

Kåret til “Beste budsjettvalg” av Best-i-test 2018. Klikk her for å lese testen.

 • Motorisert 24 trinns motstand
 • Vedlikeholdsfritt magnetisk bremsesystem
 • Svinghjul på hele 9 kg
 • Monitor med touch screen
 • Pulsmåling i håndtak
 • Stor antall ulike treningsprogrammer
 • Behagelig og justerbart sete
 • Egnet for terapeutiske formål i h.t. EN 957-1/5 norm
 • Transporthjul for enkel flytting
 • Stillegående
 • Mål: 96 x 59 x 134 cm (l/b/h)
 • Norsk monterings- og bruksanvisning følger med
 • 5 års garanti

Ergometer trimsykkel i særklasse!

Vi er ikke overrasket over at AL 2 fra tyske Christopeit Sport ble kåret til “Beste budsjettvalg” i test av trimsykler.
AL 2 trimsykkel er testet og godkjent som trimsykkel i klasse HA, noe som betyr at den kan t.o.m. brukes til terapeutiske behandlingsformål (EN 957-1/5 norm).
Trimsykkelen er utstyrt med en computerstyrt motorisert magnetbrems som er helt vedlikeholdsfri. Dette motstandssystemet er det mest moderne og pålitelige på markedet og føles svært komfortabelt, selv i de høyeste motstandstrinnene.
Det innebygde svinghjulet på hele 9 kg gir balansert sykkelmotstand, hele veien fra lett til tung motstand.

Touch screen og mange treningsprogram

AL 2 ergometer trimsykkel er utstyrt med en stor og meget informativ monitor som viser verdier for tidsbruk, hastighet, distanse pr. økt, distanse samlet, kaloriforbruk, antall pedalomdreininger, pulsfrekvens og energiforbruk i Watt.
Puls og kroppsfettverdi måles gjennom to sensorer i håndtakene og vises i monitorvinduet. Monitoren har touch screen med lett lesbar LCD-skjerm.
I den avanserte monitoren du et stort antall ulike treningsprogram:

 • 4 pulsovervåkede treningsprogrammer for hjertefrekvens
 • 6 forhåndslagrede treningsprogrammer for kondistrening
 • 1 individuelt justerbart kroppsfettprogram
 • 1 omdreiningsuavhengig Watt-program (programmerbar i 5-Watt-steg fra 20 – 400 Watt).

Du kan selv stille inn dine egne mål for blant annet tidsbruk, distanse, kaloriforbruk, Watt, dette beskrives godt i den norske bruksanvisningen. Å oppnå slike egendefinerte mål er en viktig motivasjonsfaktor for ikke å gi opp underveis!
På slutten av treningsøkten kan du foreta en fitnesstest hvor resultatet vises i monitorens vindu.

Computerstyrt magnetisk bremsesystem

Trimsykkelens bremsesystem er selve "indrefileten"! Den består av et svinghjul på hele 9 kg og et 24-trinns monitorstyrt magnetisk bremsesystem. Denne avanserte kombinasjonen gir svært jevn og balansert flyt både ved liten og tung motstandsinnstilling. Motstandsreguleringen i 24 trinn styres av en elektrisk motor.
Det valgte motstandsnivået vises i monitorens vindu og justering av nivåer skjer sømløst. Dette er særlig viktig ved bruk av de forhåndslagrede eller egendefinerte treningsprogrammer eller når AL 2 ergometer trimsykkel brukes til terapeutiske behandlingsformål.
På grunn av sitt avanserte bremse-/motstandssytem er trimsykkelen helt stillegående og kan derfor godt brukes under tv-titting eller musikk-lytting.

Individuelt justerbart sete, sikkerhetspedaler, transportruller

Det brede og godt polstrede setet gir best mulig sittekomfort og nødvendig stabilitet for krevende treningsøkter. Setet kan tilpasses til ulike brukers individuelle kroppsstørrelse ved å være justerbart både vertikalt, horisontalt og i skråstillingsvinkelen. Dermed er alle muligheter for optimal sittekomfort til stede.
Pedalene er utstyrt med justerbare sikkerhetsremmer og en antiskli-overflate for å gi høyest mulig sikkerhet under de mest krevende treningsøkter.
Transporthjul gjør det enkelt å flytte AL 2 ergometer trimsykkel. Bak på trimsykkelen finner du høydejusteringshjul fsom sikrer en solid plassering av trimsykkelen på ujevne gulvflater.

Testet og godkjent for terapeutiske behandlingsformål - opptil 150 kg brukervekt!

AL 2 ergometer trimsykkel er ikke bare testet og godkjent i h.t. de vanlige strenge kvalitets- og sikkerhetskravene i EN/GS/CE-forskriftene som garanterer trygghet, funksjonalitet, stabilitet og kvalitet. Den oppfyller også de strengere kvalitetskravene for klasse HA i h.t. EN 957-1/5 norm som gjelder for apparater til terapeutisk behandlingsformål.
Trimsykkelen er testet og godkjent for opptil 150 kg brukervekt! Sammenlign gjerne andre trimsykler og sjekk hvem som kan tilby denne kvalitetsstandarden!

Norsk monterings- og bruksanvisning følger med.

Tekniske data:

Godkjent for brukervekt opp til 150 kg
Passer for kroppsstørrelser 160 – 190 cm
Oppstillingsmål: 96 x 59 x 134 cm (l/b/h)
Vekt: 26 kg

Og til slutt et par viktige fakta om trimsykler:

 • Sykling er en av de mest populære treningsformer både på treningsstudio og hjemme.
 • Sykling bidrar på enkel måte til økt blodsirkulasjon og økt transport av slaggstoffer ut av kroppen. Dermed kan det oppnås betydelig vekttap, hvis det er målet.
 • Sykling er en meget effektiv treningsform som gir god kondis og økt velvære.
 • Sykling kan kombineres med andre aktiviteter som lesing, tv-titting eller lytting til musikk og dermed bidra til å komme ut av tidsklemmen.
 • Sykling kan brukes som behagelig bevegelsestrening eller som utfordrende kondistrening.
 • Billige trimsykler med friksjonsbremser kan være ukomfortable og lite funksjonelle… og ender derfor ofte opp som "plaster på dårlig samvittighet" i garasje eller kjeller - lite brukt.
 • Ergometersykler med computerstyrte bremsesystemer og god sittekomfort samt informative treningsmonitorer motiverer til utstrakt og utfordrende bruk.

AL 2 ergometer trimsykkel - den beste investering for din gode helse, bedre kondis og topp velvære!

Hva skiller en ergometer trimsykkel fra en vanlig trimsykkel?

Begrepet "ergometer" kommer fra det greske språket og er sammensatt av ordene "ergon" = arbeid/ytelse og "metron" = måler, noe som fritt oversatt blir til en "ytelsesmåler". Ergometer måler ytelsen gjort av muskelkraft. Vår AL 2 ergometer trimsykkel utmerker seg gjennom følgende spesielle kjennetegn:

 • Watt-ytelsesprogram uavhengig av antall pedalomdreininger, forprogrammering av Watt-ytelse fra 20 - 400 Watt i 5er steg mulig, egnet til terapeutisk behandling!(Vanlige trimsykler tilbyr ikke en slik funksjon.)
 • Pulsstyrte hjertefrekvensprogrammer med programmerbar maks. pulsfrekvens.
  (Vanlige trimsykler tilbyr ikke en slik funksjon.)
 • En elektrisk motor styrer pedalmotstanden i 24 trinn.(Vanlige trimsykler har for det meste manuell motstandsregulering i 8 trinn.)
 • Direkte forbindelse mellom den el. monitoren og den el. motstandsreguleringen gjør presise forhåndsinnstillinger og målinger mulig.(Vanlige trimsykler tillater ikke slike presise innstillinger.)
 • Motstandsregulering er uavhengig av antall pedalomdreininger.(Hos vanlige trimsykler føles motstanden tyngre med økt antall pedalomdreininger.)
 • Meget tungt svinghjul på 9 kg gir svært komfortabel pedalmotstand.Vanlige trimsykler er ofte utstyrt med lettere svinghjul, 6-7 kg, og tilsvarende lettere motstandsregulering som kan oppfattes som noe "ruglete".)
 • Monitoren tillater forhåndsprogrammering av ønskede maksimalverdier for tid, distanse og kaloriforbruk og varsler ved overskridelse.(Vanlige trimsykler tilbyr sjelden en slik funksjon.)
 • Monitoren drives av el. strøm fra sykkelens el. adapter.(Vanlige trimsykler har batteridrevne monitorer.)
 • Testet og godkjent i h.t. kravene for klasse HA, EN 957-1/5, egnet til terapeutiske formål!(Vanlige trimsykler er for det meste testet og godkjent i h.t. klasse HC, EN 957-1/5, som gjelder for apparater til hjemmebruk.)

På denne bakgrunn blir det feil når det settes likhetstegn mellom ergometer og trimsykkel eller når begrepene brukes om hverandre – uten at o.n. spesifikasjoner er på plass. Det er store kvalitetsforskjeller mellom en ekte ergometer trimsykkel og en vanlig trimsykkel!

Vær obs på denne forskjellen!

Skriv omtale til AL 2 trimsykkel svart

Obs! Evt. spørsmål i omtalen vil dessverre ikke bli besvart. Vennligst gå til denne siden for å komme i kontakt med oss.

OBS: HTML er ikke oversatt!