Clinica badevekt

Profesjonell, mekanisk badevekt med stort visning og høy belastningsevne

Clinica badevekt
Kr. 699,- Før Kr. 899,-

På lager

Varenummer: 3014

Porto: Medium produkt

Medium produkt
Levering mot oppkrav (inkl. gebyr): kr 159,-/bestilling
Levering ved kortbetaling: kr 99,-/bestilling

Profesjonell, mekanisk badevekt med stor visning og høy belastningsevne

  • Praktisk badevekt
  • Brukes også på mange legekontorer
  • Høy belastningsevne, opptil 160 kg
  • Stort visningsvindu med store tall
  • Stor overflate med antisklibelegg
  • Stabil og robust konstruksjon
  • Edelstål med rustbeskyttelse
  • 5 års garanti

Badevekt til hjemmebruk

Har du også blitt lei av billige badevekter som viser feil vekt eller hvor det digitale visningsvinduet knapt kan leses fra avstand? Det er en god grunn til hvorfor bl.a. leger rundt omkring i landet bruker denne profesjonelle personvekten med sitt store visningsvindu på sine legekontorer – derfor kalles denne badevekten også for doktorvekt. Clinica badevekt er utstyrt med et stort visningsvindu (diam. 22 cm) med store tall og rød viser. Dette gjør det lett også for personer med dårligere syn å lese av sin vekt i ståhøyde! Vektinndeling på skalaen til badevekten vises i 500g intervall. Nullstilling kan justeres manuelt. Clinica badevekt har meget høy belastningsevne, opptil 160 kg!

Sikkerhet først!

For å unngå følelsen av usikkerhet ved på- eller avstigning på Clinica badevekt, har den en ekstra bred overflate på 33 cm bredde og 36 cm lengde. Denne store overflaten er utstyrt med et antisklibelegg som gir ekstra trygghet! I motsetning til sine elektroniske "søstre" er denne badevektens konstruksjon basert på tradisjonell massiv veiemekanisme av metall som verken trenger eller kan gå tom for batteristrøm. Clinica badevekt kan du alltid stole på!

Tysk kvalitet

Clinica badevekt produseres av ADE, et av Tysklands veletablerte spesialfirmaer for slike produkter hvor kvalitet og presisjon til personvekter er første bud! Vekten er laget av rustfritt edelstål med herdet hvit lakkering. Den forkrommede ringen rundt visningsvinduet gir produktet sitt eksklusive utseende. Vektens stabile og robuste konstruksjon tåler det meste!

Tekniske data:

Maks. belastningsevne: 160 kg
Vektintervall:               500 g
Overflate:                    32 x 36 cm
Mål:                            32 x 48 x 11 cm
Egenvekt:                    3,9 kg

Skriv omtale til Clinica badevekt

Obs! Evt. spørsmål i omtalen vil dessverre ikke bli besvart. Vennligst gå til denne siden for å komme i kontakt med oss.

OBS: HTML er ikke oversatt!