Clinica badevekt

Kr. 699,- Før Kr. 899,-

Profesjonell, mekanisk badevekt med stort visning og høy belastningsevne

Profesjonell, mekanisk badevekt med stor visning og høy belastningsevne

Badevekt til hjemmebruk

Har du også blitt lei av billige badevekter som viser feil vekt eller hvor det digitale visningsvinduet knapt kan leses fra avstand? Det er en god grunn til hvorfor bl.a. leger rundt omkring i landet bruker denne profesjonelle personvekten med sitt store visningsvindu på sine legekontorer – derfor kalles denne badevekten også for doktorvekt. Clinica badevekt er utstyrt med et stort visningsvindu (diam. 22 cm) med store tall og rød viser. Dette gjør det lett også for personer med dårligere syn å lese av sin vekt i ståhøyde! Vektinndeling på skalaen til badevekten vises i 500g intervall. Nullstilling kan justeres manuelt. Clinica badevekt har meget høy belastningsevne, opptil 160 kg!

Sikkerhet først!

For å unngå følelsen av usikkerhet ved på- eller avstigning på Clinica badevekt, har den en ekstra bred overflate på 33 cm bredde og 36 cm lengde. Denne store overflaten er utstyrt med et antisklibelegg som gir ekstra trygghet! I motsetning til sine elektroniske "søstre" er denne badevektens konstruksjon basert på tradisjonell massiv veiemekanisme av metall som verken trenger eller kan gå tom for batteristrøm. Clinica badevekt kan du alltid stole på!

Tysk kvalitet

Clinica badevekt produseres av ADE, et av Tysklands veletablerte spesialfirmaer for slike produkter hvor kvalitet og presisjon til personvekter er første bud! Vekten er laget av rustfritt edelstål med herdet hvit lakkering. Den forkrommede ringen rundt visningsvinduet gir produktet sitt eksklusive utseende. Vektens stabile og robuste konstruksjon tåler det meste!

Tekniske data:

Maks. belastningsevne: 160 kg
Vektintervall:               500 g
Overflate:                    32 x 36 cm
Mål:                            32 x 48 x 11 cm
Egenvekt:                    3,9 kg

Clinica badevekt Clinica badevekt Clinica badevekt

Produktomtaler

Kirsten Ek Solheim
2018-11-29 18:43:32
Clinica badevekt er nøyaktig og den har tydelige tall og graderinger. Enkelt for også andre å lese, hvis man trenger hjelp til å veie seg. Stødig og fin. Og et stort pluss er at den er mekanisk, - alltid klar til bruk! Vennlig hilsen Kirsten
Anne Grete
2018-09-05 13:35:30
Veldig fornøyd med badevekten fra Clinica. Nøyaktig vekt som også blir brukt rundt om på landets legesenter. Positivt at den er mekanisk så en slipper å holde på med batterier.
Knut
2013-09-23 11:50:18
Fantastisk bra. Har veid flere porsjonspakkninger smør fra Tine. Nøyaktig lik vekt.
Ole
2013-07-09 15:15:22
Jevla go. Brukte denne til å veie ost og det stemte med vekta hos Tine. Veldig bra, terningkast 1.