Logg inn

0 vare(er) - Kr. 0,-

Betalingsmåter

Motta vårt nyhetsbrev – vinn gavekort på 1.500,-

Vi sender med jevne mellomrom ut nyhetsbrev med ekstra gode tilbud.

Dette kan være reduserte priser, fri frakt eller giveaways, og disse tilbudene går kun ut til deg som mottar våre nyhetsbrev.

Hver eneste måned trekker vi ut en vinner av gavekort på 1500,-.

Meld deg på nyhetsbrevet for å være med i trekningen! Du kan selvfølgelig melde deg av når som helst.

Vinner trekkes i starten av hver måned!

Betalingsmåter

Vi tilbyr nå tre betalingsmåter:

  • Postoppkrav

Ved oppkravforsendelser betaler du varens pris + porto + oppkravsgebyr når du henter varen på ditt lokale postkontor/Post i butikk. Informasjon om portoutgifter pr. produkt og oppkravgebyr finner du ved å klikke på Portoklasser.

  • Betalingskort

Vi aksepterer betaling med VISA eller MasterCard som behandles av våre samarbeidspartnere Teller og NETS. Dine kortopplysninger blir behandlet på konfidensielt vis. Informasjon om portoutgifter pr. produkt finner du ved å klikke på Portoklasser.

  • VIPPS

Nå kan du betale med Vippsi vår nettbutikk! Glem kortnummer,utløpsdato og sikkerhetskode. Alt du trenger er mobilen - og Vipps, så er det gjort. Informasjon om portoutgifter pr. produkt finner du ved å klikke på Portoklasser.

Betaling med VISA og MasterCard er trygt og enkelt. Du taster inn kortnummeret ditt, utløpsdatoen og en verifiseringskode (CV2). Deretter blir du sendt videre til din nettbank hvor du taster inn engangskode og din personlig kode. Du får en bekreftelse når betalingen er sendt. Ta kontakt med din bank hvis du har spørsmål vedr. din kodebrikke. Vi samarbeider tett med VISA og MasterCard for å sørge for en kjapp behandling av din kortinformasjon og alt foregår i meget sikre former med vår kryptering. Ingen får fysisk se ditt kortnummer gjennom hele betalingsprosessen.

Ved eventuell kreditering av hele eller deler av en ordre som opprinnelig er betalt med VISA og MasterCard vil krediteringen normalt foretas tilbake til samme kortnummer, og ikke som direkte utbetaling til bankkonto.

Slik betaler du med Vipps på nett: Velg Vipps som betalingsmetode under kortbetaling og legg inn mobilnummeret ditt. Sveip push-meldingen på mobilen for å godkjenne kjøpet. Kontroller og trykk betal i Vipps.