Logg inn

0 vare(er) - Kr. 0,-

Blogg

Motta vårt nyhetsbrev – vinn gavekort på 1.500,-

Vi sender med jevne mellomrom ut nyhetsbrev med ekstra gode tilbud.

Dette kan være reduserte priser, fri frakt eller giveaways, og disse tilbudene går kun ut til deg som mottar våre nyhetsbrev.

Hver eneste måned trekker vi ut en vinner av gavekort på 1500,-.

Meld deg på nyhetsbrevet for å være med i trekningen! Du kan selvfølgelig melde deg av når som helst.

Vinner trekkes i starten av hver måned!

Blogg

Hengekøye med myggnett vinner på facebook Vi har trukket vinner av konkurransen!     Vinneren er: Renathe Helen Olsen       Send mail til service@powermaxx.no med navn adresse og tlf nr så sender vi premien til deg :) ..
Tips til mat i airfryeren
Tips til mat i airfryeren Er du svak for fries, nuggets, fritert kjøtt eller fisk, men har lyst til å passe vekten? GLADNYHET, det finnes kaloribesparende kjøkkenmaskiner som luftfriterer maten helt uten fett. En airfryer ser nesten ut som en blanding av brødbakemaskin og riskoker. Du legger maten i en “skuff” eller i en “trommel” i apparate og skrur på knappen. Teknologien som gjør maten sprø utenpå og saftig inni er varm og hurtigsirkulerende luft kombinert med sterk direktevarme. Kjøtt, fisk, kylling, poteter, grønnsaker og vårruller er bare noe av matenvarene som kan tilberedes i en air..
Resqunit
Resqunit, ett unikt produkt både for miljøet og fiskeren Har du noen gang mistet ei eller flere teiner? Visste du at i en markedsundersøkelse gjennomført av Resquint, svarer 75% at de opplever å miste 1 – 5 teiner hvert eneste år. Dette problemet er nå løst. Resquint reduserer økonomisk tap for fiskeren. Fiskeredskap som krabbeteiner og hummerteiner er kostbare og du vil nå kunne finne igjen teinene dine.  I første halvår av 2019 har dykkerklubbene i Norge hentet opp hele 2372 tapte teiner, ruser, garn og andre fiskeredskaper langs kysten. Det går frem av tall fra appen «fritidsfiske..
Bli kvitt det irriterende problemet
Tips til fjerning av ugress. Fungerer kjerringrådene? Ugressfjerning Hva er den enkleste og raskeste måten å bli kvitt mose og ugress mellom heller og belegningsstein? Det er èn ting som gjelder for å holde mose og ugress på avstand slik vi ser det: Årlig vedlikehold. Venter du ett år har plantenes røtter satt seg dypt nede under steinene. Da får du samme problem igjen og igjen. Ved overgrodd av ugress er det mest effektive å bruke høytrykkspyler eller easymaxx fugerenser, deretter bør man fylle på med fugesand. Høytrykkspyler eller fugerenser  er raskere og enklere ..
Vi har fått oss airfryer :)
Da har kjøkkenbenken her hjemme fått en ny lekker airfryer, eller luftfrityrkoker som den vel heter. Har lenge sett på disse og vært nysgjerrig på en slik maskin, kanskje ikke til de store oppgavene men som et supplement og til litt raske løsninger etter en lang arbeidsdag. Den utløsende faktor til at jeg faktisk bestilte en slik og at valget falt på Gourmetmaxx luftfrityrkoker var nok utseende, må innrømme det. Definitivt den lekreste av alle luftrityr/airfryer jeg har sett. En lilla versjon ble pakket opp og satt på kjøkkenbenken, og var jo nesten fornøyd med produktet allerede, ..
Erfaringer med Powermaxx
Konkurransen mellom nettbutikker er knallhard, og aldri før har forbrukeren hatt mer makt. Vi forventer rask levering, seriøs service og lave priser - butikker som ikke leverer dette ender fort opp med negative tilbakemeldinger.
Test av dampvasker - rent med bare vann?

Da har vi hatt Cleanmaxx dampvasker 5-i-1 til testing her i 2-3 uker, og fått gjort oss noen erfaringer. Rent uten såpe høres jo litt merkelig ut men er vel verdt et lite forsøk, dessuten hadde vi et klart mål for testingen derfor valgte vi også å skrive litt om vår test og erfaring.

Vi tester Cleanmaxx bluse- og skjortestryker

For det fleste er ikke det å stryke skjorter toppen av glede.
Med Cleanmaxx bluse- og skjortestryker påstår vi at du skal kunne pakke bort strykejernet for godt.

Høres det for godt ut til å være sant? Les vår test av produktet og døm selv!

Viser 1 til 8 av 8 (1 Sider)