Logg inn

0 vare(er) - Kr. 0,-

Lars

Motta vårt nyhetsbrev – vinn gavekort på 1.500,-

Vi sender med jevne mellomrom ut nyhetsbrev med ekstra gode tilbud.

Dette kan være reduserte priser, fri frakt eller giveaways, og disse tilbudene går kun ut til deg som mottar våre nyhetsbrev.

Hver eneste måned trekker vi ut en vinner av gavekort på 1500,-.

Meld deg på nyhetsbrevet for å være med i trekningen! Du kan selvfølgelig melde deg av når som helst.

Vinner trekkes i starten av hver måned!

Lars

Vi har fått oss airfryer :)
Da har kjøkkenbenken her hjemme fått en ny lekker airfryer, eller luftfrityrkoker som den vel heter. Har lenge sett på disse og vært nysgjerrig på en slik maskin, kanskje ikke til de store oppgavene men som et supplement og til litt raske løsninger etter en lang arbeidsdag. Den utløsende faktor til at jeg faktisk bestilte en slik og at valget falt på Gourmetmaxx luftfrityrkoker var nok utseende, må innrømme det. Definitivt den lekreste av alle luftrityr/airfryer jeg har sett. En lilla versjon ble pakket opp og satt på kjøkkenbenken, og var jo nesten fornøyd med produktet allerede, ..
Erfaringer med Powermaxx
Konkurransen mellom nettbutikker er knallhard, og aldri før har forbrukeren hatt mer makt. Vi forventer rask levering, seriøs service og lave priser - butikker som ikke leverer dette ender fort opp med negative tilbakemeldinger.
Test av dampvasker - rent med bare vann?

Da har vi hatt Cleanmaxx dampvasker 5-i-1 til testing her i 2-3 uker, og fått gjort oss noen erfaringer. Rent uten såpe høres jo litt merkelig ut men er vel verdt et lite forsøk, dessuten hadde vi et klart mål for testingen derfor valgte vi også å skrive litt om vår test og erfaring.

Vi tester Cleanmaxx bluse- og skjortestryker

For det fleste er ikke det å stryke skjorter toppen av glede.
Med Cleanmaxx bluse- og skjortestryker påstår vi at du skal kunne pakke bort strykejernet for godt.

Høres det for godt ut til å være sant? Les vår test av produktet og døm selv!

Viser 1 til 4 av 4 (1 Sider)