Logg inn

0 vare(er) - Kr. 0,-

Anders

Motta vårt nyhetsbrev – vinn gavekort på 1.500,-

Vi sender med jevne mellomrom ut nyhetsbrev med ekstra gode tilbud.

Dette kan være reduserte priser, fri frakt eller giveaways, og disse tilbudene går kun ut til deg som mottar våre nyhetsbrev.

Hver eneste måned trekker vi ut en vinner av gavekort på 1500,-.

Meld deg på nyhetsbrevet for å være med i trekningen! Du kan selvfølgelig melde deg av når som helst.

Vinner trekkes i starten av hver måned!

Anders

Tips til mat i airfryeren
Tips til mat i airfryeren Er du svak for fries, nuggets, fritert kjøtt eller fisk, men har lyst til å passe vekten? GLADNYHET, det finnes kaloribesparende kjøkkenmaskiner som luftfriterer maten helt uten fett. En airfryer ser nesten ut som en blanding av brødbakemaskin og riskoker. Du legger maten i en “skuff” eller i en “trommel” i apparate og skrur på knappen. Teknologien som gjør maten sprø utenpå og saftig inni er varm og hurtigsirkulerende luft kombinert med sterk direktevarme. Kjøtt, fisk, kylling, poteter, grønnsaker og vårruller er bare noe av matenvarene som kan tilberedes i en air..
Resqunit
Resqunit, ett unikt produkt både for miljøet og fiskeren Har du noen gang mistet ei eller flere teiner? Visste du at i en markedsundersøkelse gjennomført av Resquint, svarer 75% at de opplever å miste 1 – 5 teiner hvert eneste år. Dette problemet er nå løst. Resquint reduserer økonomisk tap for fiskeren. Fiskeredskap som krabbeteiner og hummerteiner er kostbare og du vil nå kunne finne igjen teinene dine.  I første halvår av 2019 har dykkerklubbene i Norge hentet opp hele 2372 tapte teiner, ruser, garn og andre fiskeredskaper langs kysten. Det går frem av tall fra appen «fritidsfiske..
Bli kvitt det irriterende problemet
Tips til fjerning av ugress. Fungerer kjerringrådene? Ugressfjerning Hva er den enkleste og raskeste måten å bli kvitt mose og ugress mellom heller og belegningsstein? Det er èn ting som gjelder for å holde mose og ugress på avstand slik vi ser det: Årlig vedlikehold. Venter du ett år har plantenes røtter satt seg dypt nede under steinene. Da får du samme problem igjen og igjen. Ved overgrodd av ugress er det mest effektive å bruke høytrykkspyler eller easymaxx fugerenser, deretter bør man fylle på med fugesand. Høytrykkspyler eller fugerenser  er raskere og enklere ..
Viser 1 til 3 av 3 (1 Sider)