Logg inn

0 vare(er) - Kr. 0,-

Erfaringer med Powermaxx

Motta vårt nyhetsbrev – vinn gavekort på 1.500,-

Vi sender med jevne mellomrom ut nyhetsbrev med ekstra gode tilbud.

Dette kan være reduserte priser, fri frakt eller giveaways, og disse tilbudene går kun ut til deg som mottar våre nyhetsbrev.

Hver eneste måned trekker vi ut en vinner av gavekort på 1500,-.

Meld deg på nyhetsbrevet for å være med i trekningen! Du kan selvfølgelig melde deg av når som helst.

Vinner trekkes i starten av hver måned!

Erfaringer med Powermaxx

Erfaringer med Powermaxx

Konkurransen mellom nettbutikker er knallhard, og aldri før har forbrukeren hatt mer makt. Vi forventer rask levering, seriøs service og lave priser - butikker som ikke leverer dette ender fort opp med negative tilbakemeldinger.

Erfaringer med Powermaxx

Du tenker kanskje på å handle hos Powermaxx, men blir litt usikker siden du ikke har hørt om oss før?
Det skjønner vi godt!

Med så mange nettbutikker som finnes nå, er det viktigere enn noensinne å sjekke andres erfaringer før man handler. De fleste nettbutikkene du kommer over er seriøse, men det finnes alltid unntak. Noen er direkte falske, noe du kan finne på denne listen til Forbrukertilsynet.

Selv om en nettbutikk er ekte, betyr ikke at automatisk at du kommer til å ha en god erfaring med den. Det er heldigvis enkelt å sjekke andre kunders erfaring med Powermaxx.

Hvor finner jeg anmeldelser av Powermaxx?

Seriøse nettbutikker viser frem sine anmeldelser, enten de er positive eller negative.
Det finnes flere nettsider som brukes til å samle anmeldelser fra kunder, og de mest populære er Google og Trustpilot. Powermaxx bruker Google Kundeanmeldelser til dette, og dette fungerer ganske enkelt slik:

To uker etter kjøp, vil kunder få en mail fra Google med ett enkelt spørsmål: Hvor fornøyd var du med handelen hos Powermaxx?

Resultatet publiseres med det samme, og vi har ingen mulighet til å endre, slette eller kommentere anmeldelsen. Kunden har all makt – vi blir nødt til å levere vårt beste fra start til slutt, ellers får vi garantert beskjed om det.

Akkurat slik vil vi ha det!

Siden vi fikk vår første anmeldelse 31. mars 2017, har i skrivende stund 477 personer delt sine erfaringer med Powermaxx. Under kan du lese noen av våre favoritter, eller klikk her for å lese så mange du vil.