FITMAXX 5 magetrener/ryggtrener

FITMAXX 5 magetrener/ryggtrener
Kr. 1.790,-

På lager

Varenummer: 225

Porto: Stort produkt

Stort produkt
Levering ved kortbetaling: 249,-/bestilling

Kun 5 minutters trening for maksimal treningseffekt!

  • Effektiv magetrening
  • Strammer opp mage og rygg
  • Trener ben- og armmuskulatur
  • Behagelige knestøtter
  • 5 skråstillinger for ulik motstand
  • Plassbesparende sammenleggbar
  • Oppstillingsmål (l/b/h): 116 x 55 x 73 cm
  • 5 års Supergaranti

Ut av tidsklemmen

Føler du deg også som én av dem som skulle så gjerne ha trent mer for å vedlikeholde eller forbedre den fysiske formen, men merker at tiden og motivasjonen ikke strekker til? Du er ikke alene, selv om det er en dårlig trøst!
For alle som har dårlig tid til eller ikke ønsker å gå på treningssentre finnes det en god løsning for svært effektiv magetrening, hjemme hos deg og når det passer deg: FITMAXX 5 magetrener.
Med kun fem minutter daglig trening vil du raskt se resultatet i form av strammere muskulatur, særlig i mage, rygg og bak. Økt velvære får du med på kjøpet!

Redusert kroppsvekt gjennom effektiv magetrening

Du skal lete lenge etter et apparat som gir deg mer effektiv magetrening ved kun fem minutters daglig trening. Plasser knærne dine på de behagelige knestøttene til FITMAXX5 magetrener og hold med begge hendene rundt de polstrede håndtakene. Deretter drar du knærne opp og ned ved å stramme mage-/rygg- og lårmuskulaturen. Du vil fort merke den positive treningseffekten av magetreningen i form av fastere muskulatur. Ved regelmessig trening vil du brenne kalorier og øke blodsirkulasjonen, noe som kan føre redusert kroppsvekt etter en viss tid med god trening.

Variert motstand

Ønsker du å variere vanskelighetsgraden under treningsøktene velger du forskjellige skråstillingsgrader av det fremre støtteben. Her finnes det fem justeringsposisjoner fra lav til høy innstilling som vil gi deg ulik følelse av motstand når du trekker opp knærne.
Dermed egner seg FITMAXX5 magetrener for både nybegynnere og veltrente!

Monitor viser treningsverdier

Det digitale LCD-vinduet i monitoren viser vekselvis dine treningsverdier for brukt treningstid, det totale antall bentrekk, antall bentrekk pr. min. og det gjennomsnittlige kaloriforbruket. Her har du gode muligheter til å motivere deg til regelmessig trening gjennom oppnåelse av stadig nye og høyere mål. En tydelig forbedring av din kondisjon og styrke vil bli resultatet!

Plassbesparende lagring

I motsetning til mange andre treningsapparater tar FITMAXX5 liten plass, oppstillingsmål 116 x 55 x 73 cm (l/b/h). Etter trening kan apparatet med enkle grep slås flatt sammen med og legges under sengen eller settes i klesskapet.

Testet og godkjent kvalitet

FITMAXX5 er testet og godkjent for brukervekt opptil 100 kg iht. de strenge kvalitets- og sikkerhetskravene i EN/TÜV/GS/CE forskriftene som garanterer trygghet, funksjonalitet, stabilitet og kvalitet.
Norsk monterings- og bruksanvisning medfølger.

Tekniske data

Godkjent for brukervekt opp til 100 kg
Batteri til monitor: 1,5 V, type AA inkludert
Oppstillingsmål:     116 x 55 x 73 cm (l/b/h)
Sammenlagt:        133 x 55 x 19 cm (l/b/h)
Vekt:                   9,6 kg

Skriv omtale til FITMAXX 5 magetrener/ryggtrener

Obs! Evt. spørsmål i omtalen vil dessverre ikke bli besvart. Vennligst gå til denne siden for å komme i kontakt med oss.

OBS: HTML er ikke oversatt!