Gaming headset

Gaming headset
Kr. 890,-

Ikke på lager

Varenummer: 003s

Porto: Lite produkt

Lite produkt
Levering ved kortbetaling: kr 119,-/bestilling

Gaming headset VIP 003s

Det nyeste gaming headset EasySMX VIP 003S er perfekt til deg som ønsker ett headset for gaming som er komfortabelt å ha på om man spiller 20min eller 6 timer.

Dette kan du game med lenge da det er fokusert på vekt så headsette blir så lett som mulig og samtidig er det fokusert på komfort rundt øret bådet med lufting og riktig matrialet for å kunne ha det på over lengre tid.

Mikrofon

Med sin støydempende og avtakbare mikrofon plukker den opp lyder med stor følsomhet og fjerner støyen. Noe som gir deg sanntid uten forsinkelser med den høyeste lydkvaliteten selv under eksplosjoner eller skyting.

Bass Surround

360-graders stereo surroundlyd som gir sterk bass, støyisolering og høy lydpresisjon med 40 mm magnetisk neodymiumdriver, den akustiske presisjonen øker følsomheten til høyttalerenheten, og gir deg livlige lyder, lydklarhet og sjokkfølelse. Perfekt for mange forskjellige spill som Fornite, PUBG, CS: GO, Overwatch, etc.

Komfort

Minneskum øreputer, ergonomisk polstret pannebånd og metallramme gir lange spilløkter uten tretthet den beste komfort. Forbedret støyisolering i omgivelsene vil gi deg en mer oppslukende spillopplevelse.

Øreklokkene har skiftende LED lys på ørekoppen.

 

Dette headet kan brukes til mobil, nettbrett, data, xbox, play station 4, play station 3, xbox one.

VIP 003S Nyeste modell
Driver diameter: 
40mm
Impedance: 
32 Ohm
Sensitivity: 
111dB+-3dB
Frequency range: 
20Hz ~20KHz
Mic dimension: 
4.0 x 1.5mm
Mic sensitivity: 
-38dB +-3dB
Mic impedance: 
2.2kohm
LED working voltage: 
DC5V+-5%
Headset interface: 
3.5mm + USB (USB for LED light) 
Cable length: 
Approx. 2.2m

Skriv omtale til Gaming headset

Obs! Evt. spørsmål i omtalen vil dessverre ikke bli besvart. Vennligst gå til denne siden for å komme i kontakt med oss.

OBS: HTML er ikke oversatt!