Gourmetmaxx luftfrityrkoker lilla

Kr. 999,-

Gourmetmaxx luftfrityrkoker gir deg sprø og deilig mat med en brøkdel av fettmengden. Mens vanlige frityrkokere bruker store mengder fett for å fritere maten, gjør en luftfrityrkoker den samme jobben med varmluft i stedet!

Luftfrityr uten fett

Gourmetmaxx luftfrityrkoker gjør maten sprø, helt uten at den drypper av fett.
Med sirkulerende varmluft sørger luftfrityrkokeren for at maten tilberedes hurtig og enkelt. Ved å bruke en luftfrityrkoker i stedet for en vanlig frityrkoker, oppnår du at den gode smaken beholdes, samtidig som maten blir mye sunnere.
Godt for både helsen og samvittigheten!

Syv forhåndsinnstilte programmer, enkel i bruk

Gourmetmaxx luftfrityrkoker kan brukes til luftfrityr, steking, grilling, risting og tining av mat. Luftfrityrkokeren har syv forhåndsinnstilte programmer som hjelper deg med å tilberede maten akkurat riktig. I den norske bruksanvisningen får du også tips til tilberedning. Dette er så enkelt at hvem som helst kan få perfekt resultat!
Timerfunksjon og digitalt display gjør at du har full kontroll.
Maten ligger i en kurv under tilberedning og helles enkelt ut når den er ferdig. Dette gjør at luftfrityrkokeren nesten ikke trenger rengjøring!

Spesifikasjoner

Mål:                   26 x 26 x 33 cm (l/b/h)
Strømforbruk:  Maks. 1500W
Temperatur:     80 – 200 C
Timer:               0 – 60 min.

Gourmetmaxx luftfrityrkoker lilla Gourmetmaxx luftfrityrkoker lilla Gourmetmaxx luftfrityrkoker lilla Gourmetmaxx luftfrityrkoker lilla Gourmetmaxx luftfrityrkoker lilla Gourmetmaxx luftfrityrkoker lilla

Produktomtaler

Grethe H. Finstad
2019-07-05 09:40:31
Er veldig fornøyd, enkel å bruke, matlagingen går raskt unna uten noe søl. Samtidig har den et lekkert utseende, passer godt inn på mitt kjøkken. Anbefales :)
Lise Johansen
2019-06-25 09:38:32
Et uunnværlig produkt i dagens matlaging. Er enkel i bruk med mange menyvalg og topp resultater. Min nye favoritt!
SivTorunn Bjørnevik
2019-04-23 21:50:11
Er kjempefornøyd med frityrkokeren min. Lett å reingjøre, og aldri meir vond fritylukt i huset. Rask levering.
Paul-Einar Olsen
2019-04-23 16:50:12
Godt produkt. Mange menyvalg. Enkel bruk. Stor kapasitet. Brukes til mange retter
Jeaneth
2018-11-05 12:18:06
Denne lekre lille saken er blitt min bestevenn på kjøkkenet :) Er enkel i bruk, den er kjapp, og jeg slipper å vente på at stekeovnen skal bli varm for små enkle oppgaver. Fungerer som en liten kompakt og effektiv varmluftsovn, og er blitt brukt til flere oppgaver her i hus. Veldig fornøyd. PS. Den ser jo like lekker ut på kjøkkenbenken her, som på bildet :)