HiFi Stereoanlegg 7-i-1

Fortidens populære stereoanlegg med nåtidens DAB+-radio!

HiFi Stereoanlegg 7-i-1

HiFi Stereoanlegg 7-i-1

Kr. 2.999,- Før Kr. 3.499,-

Kunstkrystallstift

Kr. 199,-

2 stk skjøteledning til høyttaler, 5 m

Kr. 69,-

På lager

Varenummer: Se valg

Porto: Stort produkt

Stort produkt
Levering mot oppkrav (inkl. gebyr): kr 279,-/bestilling
Levering ved kortbetaling: 209,-/bestilling

HiFi Stereoanlegg 7-i-1

80-tallets HiFi-anlegg er tilbake!

 

 • DAB+ og FM-radio
 • Bluetooth
 • Dobbel kassettspiller med hurtigspoling
 • Opptak til kassett
 • Platespiller for vinylplater (LP + single) og gamle "steinkaker"
 • Programmerbar CD-spiller
 • Lagrer musikk fra plater, kassetter, CD og DAB+radio på USB-minnepinne eller SD-kort
 • 2-veis stereohøyttalere 2 x 2,5W (RMS) med Hi-Fi lydkvalitet medfølger
 • Ekstra høyttalere kan kobles til (forsterker nødvendig)
 • AUX-inngang
 • Equalizer for 5 lydbilder + separat tonekontroll
 • Utgang for hodetelefon
 • LCD-display (40 x 17 mm)
 • Fargevalg SORT eller BRUN
 • Mål hovedenhet: 32 x 29 x 29 cm (b/d/h)
 • Mål høyttalere: 14,5 x 15,5 x 22,5 cm (b/d/h)
 • Lengde høyttalerledning: 120 cm
 • Fjernkontroll og norsk bruksanvisning medfølger
 • 5 års Supergaranti

Følgende tilleggsutstyr kan bestilles ved siden av:

Dette stereoanlegget er garantert å bringe tilbake minner fra det gylne 80-tallet!

Med et design basert på datidens ikoniske stereoanlegg som fantes i stuer over hele verden, vil HiFi Stereoanlegg 7-i-1 garantert få anerkjennende blikk fra alle som opplevde 80-tallet.
I tillegg til det tidsriktige designet, har anlegget alle funksjonene du trenger for å gi nytt liv til musikksamlingen din: Med platespiller, CD-spiller og dobbel kassettspiller kan du endelig gjenoppleve dine gamle musikkminner eller skape nye ved å lytte til DAB+ eller FM-radio. Ønsker du å ta vare på musikken din som digitale lydfiler, kan disse enkelt lagres på en USB-minnepinne ved hjelp av dette stereoanlegget. HiFi Stereoanlegg 7-i-1 er meget enkelt både å sette opp og å bruke. Og best av alt – to-veis høyttalere med flott lyd sørger for at musikken din får den lydkvaliteten den fortjener. Med sine 120 cm lange ledninger, kan du plassere høyttalerne slik det passer deg.

DAB+ og FM-radio

Den innebygde DAB+/FM-radioen i HiFi Stereoanlegg 7-i-1 gjør musikkopplevelsen komplett. De to medfølgende høyttalerne på 2,5W (RMS) kan plasseres slik du ønsker og sørger for god lyd i HiFi-kvalitet. Du kan velge om du ønsker å høre på de mer enn 25 nye DAB+ kanalene eller dine kjente FM-kanaler.
Det følger med en DAB+/FM-antenne som sørger for optimalt mottak av både DAB+ og FM-signaler. Antennen har magnetisk fot for enkelt feste til metallflater. Antenneinngangen er dessuten lagt opp til å passe for en 75 Ohm husantenne. Der tradisjonell FM-radio har sine begrensninger m.h.t. antall kanaler og lydkvalitet, gjør HiFi Stereoanlegg 7-i-1 med sin DAB+ radio underverker for måten vi lytter på radio. Her kan du lytte til et større utvalg av spesialkanaler som passer ditt behov best. Dessuten sørger den nye digitale DAB+ teknologien for best mulig lydkvalitet. Du slipper å bruke tid på å søke frem radiokanalene. HiFi Stereoanlegg 7-i-1 søker automatisk opp alle tilgjengelige DAB+ kanaler i løpet av sekunder og leverer krystallklar og støyfri lyd, helt fri for «radiosus» eller knitring som kan oppleves på FM-kanaler. Ønsker du likevel å holde deg til dine kjente FM-yndlingskanaler, velger du helt enkelt radioens FM-innstilling som ved hjelp av RDS-funksjon viser all informasjon om kanalen du lytter til. På hurtigvalgtaster kan det lagres opptil 20 radiostasjoner pr. modus (DAB+, FM), til sammen hele 40 stasjoner! Avspilling av vinylplater og gamle "steinkaker"

Bluetooth

Ved hjelp av innebygd Bluetooth kan moderne smarttelefoner og nettbrett kobles direkte opp mot Retro Musikkanlegg 7-i-1, uten ledningsforbindelse. Bluetooth-rekkevidden kan variere fra sender til sender (smartphone, nettbrett etc.) og romforhold og har blitt målt mellom 10 – 30 m. Musikkanleggets høyttalere spiller musikken som du har lagret på din mobile enhet eller som du laster ned (streamer) direkte fra internett eller ved hjelp av en app som Spotify eller Wimp. Perfekt til alle som ønsker å bruke sine mobile enheter til musikkgjengivelse i kombinasjon med Retro Musikkanlegg 7-i-1. Enklere er det ikke mulig å få det! - See more at: http://www.powermaxx.no/lyd/retro-musikkanlegg-7-i-1#sthash.Jx5X9dQn.dpuf
Ved hjelp av innebygd Bluetooth kan moderne smarttelefoner og nettbrett kobles direkte opp mot Retro Musikkanlegg 7-i-1, uten ledningsforbindelse. Bluetooth-rekkevidden kan variere fra sender til sender (smartphone, nettbrett etc.) og romforhold og har blitt målt mellom 10 – 30 m. Musikkanleggets høyttalere spiller musikken som du har lagret på din mobile enhet eller som du laster ned (streamer) direkte fra internett eller ved hjelp av en app som Spotify eller Wimp. Perfekt til alle som ønsker å bruke sine mobile enheter til musikkgjengivelse i kombinasjon med Retro Musikkanlegg 7-i-1. Enklere er det ikke mulig å få det! - See more at: http://www.powermaxx.no/lyd/retro-musikkanlegg-7-i-1#sthash.Jx5X9dQn.dpuf

Ved hjelp av innebygd Bluetooth kan moderne smarttelefoner og nettbrett kobles direkte opp mot HiFi Stereoanlegg 7-i-1, uten ledningsforbindelse. Bluetooth-rekkevidden kan variere fra sender til sender (smartphone, nettbrett etc.) og romforhold og har blitt målt mellom 10 – 30 m. Musikkanleggets høyttalere spiller musikken som du har lagret på din mobile enhet eller som du laster ned (streamer) direkte fra internett eller ved hjelp av en app som Spotify eller Wimp. Perfekt til alle som ønsker å bruke sine mobile enheter til musikkgjengivelse i kombinasjon med HiFi Stereoanlegg 7-i-1. Enklere er det ikke mulig å få det!

HiFi Stereoanlegg 7-i-1 har en platespiller som spiller både vinylplater (LP og single) og gamle "steinkaker"

Platespilleren sørger for vibrasjonsfri avspilling av plater ved 33, 45 eller 78 omdr./minutt og sikrer best mulig gjengivelse av platenes musikk. Rett omdreiningshastighet velges ved hjelp av en bryter til høyre for lydarmen. Kunstkrystallstiften som følger med (kan også kjøpes som separat reservedel) følger lydsporene på platen nøye og gjengir musikken i fin lydkvalitet – også fra gamle plater. Etter platen er ferdig avspilt, stanser platespilleren av seg selv.

Dobbel kassettspiller med opptakfunksjon

Noe av det som sørger for at HiFi Stereoanlegg 7-i-1 gir den ultimate 80-tallsfølelsen, er den doble kassettspilleren. Sett inn de to kassettene du ønsker å lytte til, og musikkanlegget vil automatisk starte avspilling av den andre når den første er ferdigspilt. Kassettspilleren har hurtigspoling både frem og tilbake, slik at du raskt finner frem til sangen du vil høre. På denne oppgraderte modellen er det nå også mulig å ta opp på kassett. Kjøp gjerne med deg våre høykvalitetskassetter fra Maxell.

CD-spiller og USB-minnepinne

Alle typer CD'er (CD-MP3, CD-R, CD-RW) kan avspilles på HiFi Stereoanlegg 7-i-1. CD-spilleren kan programmeres slik at du kan sette opp din egen låtliste. CD-platen kan avspilles gjentatte ganger eller det kan velges tilfeldig rekkefølge. Alle funksjoner vises på LCD-skjermen, det samme gjelder for musikk som er lagret på USB-minnepinner. Alle funksjoner til CD-spiller og USB-minnepinne kan betjenes via fjernkontroll eller ved hjelp av knappene på apparatet.

Encoding (konvertering) og lagring på USB-minnepinne

HiFi Stereoanlegg 7-i-1 kan mer: uten omvei via PC konverteres musikken fra vinylplater, gamle "steinkaker", kassetter, CD'er og DAB+ radio automatisk til MP3-filer (encoding).
Dette skjer direkte under avspilling av plate, kassett, CD eller mottak via DAB+ radio. Ved et enkelt trykk på "Record"-knappen lagres yndlingsmusikken din på USB-minnepinne eller SD-kort. På denne måten sikrer du dine gode gamle "hits" for fremtiden! Omvendt spiller HiFi Stereoanlegg 7-i-1 også ferdig innspilte USB-minnepinner via USB-inngangen. LCD-displayet viser MP3-tittelnummer.

Equalizer og separat tonekontroll

HiFi Stereoanlegg 7-i-1 er utstyrt med en equalizer for 5 ulike lydbilder. Her kan du velge mellom "Flat", "Rock”, ”Pop”, ”Jazz” og ”Klassisk”. Slik får du den rette klangen til hver låt.
I tillegg har stereoanlegget en separat tonekontroll som gjør at du enkelt tilpasse forholdet mellom diskant og bass nøyaktig slik du vil ha det.

AUX IN og LINE OUT

På baksiden av apparatet finnes det en AUX IN inngang for tilkobling av eksterne avspillingsenheter (f. eks. iPod, smarttelefon, gamle båndspillere etc.). Ønsker du å koble til eksterne høyttalere, så er det fullt mulig via LINE OUT utgangen, men da kreves det en separat forsterker koblet i mellom HiFi Stereoanlegg 7-i-1 og høyttalerne. Vi anbefaler da vår soundMAXX miniforsterker.

Fjernkontroll og hodetelefonutgang

Den medfølgende fjernkontrollen gjør bruken av HiFi Stereoanlegg 7-i-1 komplett og kan brukes for alle funksjoner unntatt betjening av platespiller og kassettspiller. Alle funksjoner kan også betjenes ved hjelp av knappene på musikkanlegget. Lei av å måtte ta hensyn til andre i huset når du skal høre på musikk? Sett hodetelefonene dine i stereoanleggets hodetelefonutgang for å nyte musikken i fred!

Miljøvennlig strømbruk

HiFi Stereoanlegg 7-i-1 oppfyller det nyeste kravet til det miljøvennlige ErP-direktivet (økodesign) for å redusere unødvendig strømbruk. EU-direktivet sier at produkter innen underholdningselektronikk skal ha en ”automatisert energisparfunksjon”. Det betyr at apparatet vil automatisk slå seg av når det ikke har vært i aktiv bruk i ca. 15 min.

Fra analog FM-radio til digital DAB+-radio

Stortinget har besluttet å tilrettelegge for et stort utvalg av radiokanaler ved å digitalisere radiosignalene i løpet av 2017. Sjekk og følg med på www.radio.no hvor langt utbyggingen av det digitale DAB+-nettet har kommet i ditt område. Ved spørsmål kan du også ta kontakt med Digitalradio Norge AS, Postboks 1512 Vika, 0117 Oslo eller e-post: kontakt@radio.no.

Tekniske data

Vekt (totalt):             7,05 kg
Mål hovedenhet:     32 x 29 x 29 cm (b/d/h) – med åpent lokk: 45 cm høy
Mål høyttalere:        14,5 x 15,5 x 22,5 cm (b/d/h)
Høyttalerledning:    120 cm
Frekvens:                 DAB+ 175 – 240 MHz
                                  FM 87,5 – 108 MHz
Strømforsyning:      230V/50 Hz    
Strømforbruk:          20W

Skriv omtale

Obs! Evt. spørsmål i omtalen vil dessverre ikke bli besvart. Vennligst gå til denne siden for å komme i kontakt med oss.

OBS: HTML er ikke oversatt!
Ikke bra Bra