CARETEX®

 – undertøy laget med omsorg for din velvære og miljøet!


I stedet for å bruke engangsløsninger som bind, innlegg eller bleier tilbyr CARETEX® undertøy en svært miljøvennlig problemløsning til mange gangers bruk: moteriktige truser for kvinner og menn som er behagelige og komfortable å ha på, nesten som vanlig undertøy.

De garanterer optimal beskyttelse mot lekkasjer og lukt. Trusens sikkerhetssone tar opp fra 50 til 250 ml væske, avhengig av trusetype (200 ml tilsvarer ca. innholdet i et vannglass). Væsken holdes trygt i trusen - selv ved sykling eller andre sportslige aktiviteter. Etter bruk kan CARETEX® undertøyet vaskes på 60° C opp til 80 ganger i vaskemaskinen og den tåler tørketrommel, uten å miste opptaksevnen eller fasongen! 
Laget av 93% bomull og 7% elastan. Det innsydde innlegget er laget av 100% polyester med fuktsperre av 100% polyuretan.

 

CARETEX® undertøyet gir deg sikkerhet, komfort, uavhengighet og livsglede!

Trusene ser ut som vanlig undertøy og har en behagelige passform. Ingenting strammer eller klyper, trusen sitter perfekt og strikken er myk og elastisk. Siden det ikke trengs bind eller innlegg, vises ikke trusen gjennom tøyet. Det gir deg diskret sikkerhet, komfort og uavhengighet i hverdagen! Få livsgleden tilbake!


CARETEX® undertøyet er godkjent toppkvalitet!

På grunn av produktets høye kvalitet og brukervennlighet og sitt positive dermatologiske testresultat (= hudvennlig), er CARETEX® undertøy godkjent som medisinprodukt i h.t. direktiv om medisinsk utstyr 93/42/EWG.

Dessuten er CARETEX® undertøyet CE- og Økotex100 ("Trygge tekstiler") sertifisert. Høyere kvalitet er ikke mulig!

Kast bind og bleier og få uavhengighet og livsglede tilbake! Miljøet vil takke deg!

 

Det er for tiden ingen produkter i denne kategorien.