Rustfjerner til oppvaskmaskin

Forhindre rust på bestikk og gryter

Rustfjerner til oppvaskmaskin
Rustfjerner til oppvaskmaskin
Kr. 179,-

På lager

Varenummer: 526

Porto: Lite produkt

Lite produkt
Levering ved kortbetaling: kr 119,-/bestilling

Millioner av fornøyde brukere kan ikke ta feil!

  • Genial oppfinnelse mot rustflekker på bestikk etc.
  • Miljøvennlig – ingen kjemisk tilsetningsstoff
  • Kan brukes for opptil 600 oppvask
  • Settes sammen med bestikk i bestikkurven

 

 

Lei av rustflekkene på bestikk og gryter etter oppvasken?

Har du lurt på hvorfor bestikket eller gryter viser rustflekker etter at de egentlig skulle komme ut av oppvaskmaskinen skinnende rene? Kanskje du har byttet oppvaskmiddel eller i verste fall gått til innkjøp av en ny oppvaskmaskin – uten at noen av tiltakene har løst problemet?

Rustfjerneren sørger for en skinnende ren oppvask

Årsaken til rust på bestikk kan være at kjøkkenutstyr av jern vaskes i oppvaskmaskinen eller at gamle rør fører med seg små rustpartikler inn i maskinen. Disse partiklene kan føre til rustflekker på bestikk og gryter som setter inn i oppvaskmaskinen. Når rustfjerneren settes inn i bestikkurven i oppvaskmaskinen, vil denne lille staven tiltrekke seg rustpartiklene. Resultatet er skinnende rent bestikk og gryter.

Miljøvennlig og kan brukes opp til 600 maskinvask!

Rustfjerneren er ikke bare en like genial som enkel oppfinnelse, den er også miljøvennlig. Denne lille staven på 10 cm lengde og 2 cm diam. er produsert av aluminium med en magnetisk kjerne av neodym, og virker helt uten noe som helst kjemisk tilsetning!
Produktet kan brukes for opptil 600 oppvask i maskin.

OBS: Rustfjerneren vil ikke alltid fjerne rust som allerede er på bestikket. Før du bruker den første gang, bør du skrubbe bort rust som allerede er på bestikket.
Etter dette vil rustfjerneren holde bestikket fritt for rust, bare pass på å ikke vaske kjøkkenutstyr av jern i maskinen!

Skriv omtale til Rustfjerner til oppvaskmaskin

Obs! Evt. spørsmål i omtalen vil dessverre ikke bli besvart. Vennligst gå til denne siden for å komme i kontakt med oss.

OBS: HTML er ikke oversatt!