Easymaxx elektrisk peis

Skap peiskos uten å måtte fyre

Easymaxx elektrisk peis
Kr. 1.390,-

På lager

Varenummer: 519

Porto: Medium produkt

Medium produkt
Levering ved kortbetaling: 169,-/bestilling

  • Vifteovn
  • Roterer for å spre varmen i rommet
  • LED-lys simulerer dansende flammer
  • To forskjellige varmenivå: 800 / 1500 Watt
  • Veltesikring


For mange er høydepunktet på en mørk og kald vinterdag å kunne sette seg i sofaen foran den behagelige gløden fra en peis.
Denne elektriske peisen sørger for at du kan få peiskosen uten å måtte fyre. Perfekt for deg som ikke har peis eller ønsker å få godfølelsen fra en peis i kjellerstua eller på soverommet.

Enkel i bruk, realistisk utseende

På Easymaxx elektrisk peis kan du velge to ulike varmenivå. Peisen har en vifteovn og roterer automatisk fra side til side for å spre varmen jevnt ut i rommet. Rotasjon kan skrus av eller på.
Detaljrike imiterte "glør" gir et realistisk utseende til den elektriske peisen. Energibesparende LED-lys simulerer dansende flammer og gir prikken over i'en til peiskosen. Hvis du bare ønsker flammeimitasjonen uten varme, er dette også mulig.  

Kompakt og trygg

Easymaxx elektrisk peis har en sikkerhetsfunksjon som sørger for at den automatisk slår seg av hvis den velter. Den kompakte størrelsen gjør peisen både plasseringsvennlig og enkel å ta med.
Nyt peiskosen nesten hvor som helst!

Tekniske data

Mål: 30,5 x 36 x 18 cm
Kabellengde: 1,6 m
Effekt: Maks 1500 Watt

Skriv omtale til Easymaxx elektrisk peis

Obs! Evt. spørsmål i omtalen vil dessverre ikke bli besvart. Vennligst gå til denne siden for å komme i kontakt med oss.

OBS: HTML er ikke oversatt!