CLEANMAXX dampvasker 5-i-1

Miljøvennlig rengjøring - enkel i bruk

CLEANMAXX dampvasker 5-i-1
Mikrofiberkluter, reservesett 2 stk. (bestilles som ekstra tilbehør)

CLEANMAXX dampvasker 5-i-1

Kr. 899,-

Mikrofiberkluter, reservesett 2 stk.

Kr. 129,-

På lager

Varenummer: 516

Porto: Medium produkt

Medium produkt
Levering mot oppkrav (inkl. gebyr): kr 159,-/bestilling
Levering ved kortbetaling: kr 99,-/bestilling

CLEANMAXX dampvasker 5-i-1
Mikrofiberkluter, reservesett 2 stk. (bestilles som ekstra tilbehør)

 Titusener av brukere over hele Europa kan ikke ta feil. Alle disse har anskaffet seg dette moderne og effektive rengjøringsredskapet.

 • Miljøvennlig - uten kjemi
 • 1500 W for rask oppvarming
 • Vanndamptemperatur ca. 100º C
 • 350 ml vanntank for 20 min. bruk
 • Avtagbart håndtak
 • 7 forskj. dyser + teppeglider
 • Inkl. vaskbar slitesterk mikrofiberklute
 • 4,8 m ledning gir god arbeidsfrihet
 • Mål ca. 114x31x21 cm (l/b/h)
 • Enkel i bruk
 • Vekt ca. 1,9 kg
 • Husk å bestille ekstra kluter 

Miljøvennlig rengjøring – hygienisk - uten kjemi!

Hvordan kan du rengjøre på effektiv måte, unngå bruk av kjemikalier og likevel drepe mesteparten av bakteriene? Svaret er CLEANMAXX dampvasker5-i-1. Den bruker miljøvennlig vanndamp med en temperatur på ca. 100º C. En mer hygienisk rengjøringsmåte skal du lete lenge etter!

Rengjøring uten anstrengelse

Med CLEANMAXX dampvasker 5-i-1 slipper du skrubbing og slit og sparer krefter til andre gjøremål. Vanndampen tar seg av all skitt og smuss, den renser gulv, gulvtepper, tekstiler og madrasser. Skitne vinduer renses på en effektiv måte. CLEANMAXX dampvasker 5-i-1 kan brukes på alle typer gulv: fliser, parkett, laminat, belegg, tepper - miljøvennlig, helt uten kjemikalier! Fjerner også enkelt katte- og hundehår. Du feier, damper og desinfiserer samtidig!

Hvordan fungerer det?

CLEANMAXX dampvasker 5-i-1 drives elektrisk på 220-240 V og har 4,80 m lang ledning som gir god arbeidsfrihet. Med sin ytelse på 1500 W varmes vannet i den 350 ml store tanken opp på kort tid. En indikatorlampe gir beskjed når CLEANMAXX dampvasker 5-i-1 er klar til bruk. Det produseres en jevn strøm av vanndamp på ca. 100º C. Full vanntank gir vanndamp for ca. 20 minutters bruk. En indikatorlampe lar deg vite når det er for lite vann i tanken. Vanntanken kan tas av på enkelt vis for etterfylling.

Lett og multifunksjonell

CLEANMAXX dampvasker 5-i-1 kan brukes som gulvrengjører, tepperengjører, vindusrengjører, tekstilrengjører og hånddamper. Til dette følger det med syv forskjellige dyser. Den er lett i bruk og veier kun ca. 1,9 kg. Håndtaket settes på ved bruk som gulvrengjører, men kan tas av på enkelt vis ved bruk på nære områder som tekstiler, gardiner, vinduer. Rengjøringshodet for gulv er trekantet og har avtakbar mikrofiberklute. På grunn av sin utforming kommer det lett rundt møbler, langs gulvlister og problemfritt inn i trange hjørner. En trekantet teppeglider følger med og sørger for at tepper forblir ”luftige”. Skitt løsnes av vanndampen, mens mikrofiberkluten på rengjøringshodet tar med seg alt smuss og rusk. Mikrofiberkluten er slitesterk og svært absorberende, kan vaskes etter bruk i vaskemaskin og brukes om igjen utallige ganger.

Norsk bruksanvisning medfølger.

Husk å bestille et ekstra sett (2 stk.) reservekluter. Da mangler du aldri rene mikrofiberkluter.

Tekniske data:

Strømforsyning:  220 – 230V, 50Hz
Ytelse:              1500 W
Strømledning:    ca. 4,80 m lang
Mål:                  ca. 114x31x21 cm (l/b/h)
Vekt:                 1,9 kg
TÜV/GS/CE-godkjent

Skriv omtale

Obs! Evt. spørsmål i omtalen vil dessverre ikke bli besvart. Vennligst gå til denne siden for å komme i kontakt med oss.

OBS: HTML er ikke oversatt!
Ikke bra Bra