Logg inn

0 vare(er) - Kr. 0,-

30 dagers åpent kjøp

Motta vårt nyhetsbrev – vinn gavekort på 1.500,-

Vi sender med jevne mellomrom ut nyhetsbrev med ekstra gode tilbud.

Dette kan være reduserte priser, fri frakt eller giveaways, og disse tilbudene går kun ut til deg som mottar våre nyhetsbrev.

Hver eneste måned trekker vi ut en vinner av gavekort på 1500,-.

Meld deg på nyhetsbrevet for å være med i trekningen! Du kan selvfølgelig melde deg av når som helst.

Vinner trekkes i starten av hver måned!

30 dagers åpent kjøp

På alt du kjøper hos Powermaxx AS gir vi deg utvidet angrerett. Du kan bruke hele 30 dager på å bestemme deg om du ønsker å beholde varen eller ikke. Skulle du av hvilken som helst grunn ønske å returnere varen, kan du den sende den tilbake til oss i løpet av 30 dager, og vi refunderer ordrens beløp.
Du trenger ikke oppgi noen grunn for din retur.

Følg følgende rutine:

  • Vi ber om at varen returneres til oss i original forpakning.
  • Varen kan ikke returneres til oss som oppkravssending (vil ikke bli løst ut).
  • Utgifter for returporto betales av deg, dersom ikke returen skyldes feil fra vår side.
  • Send med utfylt angreskjema med ditt navn, adresse og ditt kontonummer slik vi kan refundere ditt betalte beløp. Angreskjema legges alltid ved i din forsendelse.

I henhold til angrerettloven, har du anledning til å håndtere varene i den grad det er nødvendig for å fastslå varens art, egenskaper og funksjon.
Dersom vi mottar varer i retur som har vært brukt utover dette, kan du bli avkrevd erstatning for eventuell verdireduksjon.

Etter vi har fått varen i retur og sjekket den vil varens pris + portoutgifter for forsendelsen frem til deg tilbakebetales senest innen 7 dager. Ved eventuell kreditering av hele eller deler av en ordre som opprinnelig er betalt med Visa/Mastercard, vil krediteringen normalt foretas tilbake til samme kortnummer, og ikke som direkte utbetaling til bankkonto.

Forbruker har rett til å heve kjøpet om selger ikke holder seg innenfor avtalt ramme for levering i kjøpskontrakten/vilkårene.

Forbruker har rett til å få forskuddsbetalte penger tilbake innen 30 dager dersom selger fraviker avtalt levering i kjøpekontrakt uten samtykke av forbruker.

Har du spørsmål? Ring oss på telefon 38 26 45 52 eller send en epost til post@powermaxx.no