Klassisk DAB+/CD musikkanlegg

Stilren DAB+ radio med Bluetooth og CD-spiller med fantastisk lydkvalitet!

Klassisk DAB+/CD musikkanlegg
Kr. 2.499,-

På lager

Varenummer: Se valg

Porto: Medium produkt

Medium produkt
Levering mot oppkrav (inkl. gebyr): kr 159,-/bestilling
Levering ved kortbetaling: kr 99,-/bestilling

Klassisk DAB+/CD musikkanlegg
 • DAB+ og FM-radio
 • Forhåndslagring av inntil 20 radiostasjoner
 • Bluetooth
 • Spiller CD, CD-R/RW, CD-MP3
 • AUX-inngang for eksterne avspillingsenheter (smarttelefon, nettbrett og lignende)
 • Programmerbar CD-avspilling
 • USB-inngang for minnepinner
 • LCD-klokke med alarmfunksjon
 • Justerbar lysstyrke på display
 • 75 Ohm husantenneinngang
 • Høyglanslakkert trekabinett
 • Stereohøyttalere 2 x 5W (RMS)
 • Fantastisk lydkvalitet
 • Praktisk fjernkontroll
 • Norsk bruksanvisning
 • Mål: 31 x 17 x 21 cm (b/h/d)
 • Strømforsyning: 230V
 • Miljøvennlig ErP-strømsparfunksjon
 • 5 års garanti

En ekte nytelse for øre og øye!

Klassisk DAB+/CD musikkanlegg må være blant det beste som finnes i markedet, når du leter etter kombinasjonen av fantastisk lydkvalitet, nyeste teknikk og stilren klassisk design! Musikkanlegget har innebygd DAB+ radio, Bluetooth, CD-spiller og USB-inngang.
Med sitt høyglanslakkerte trekabinett er Klassisk DAB+/CD musikkanlegg ikke bare et flott lydprodukt men samtidig et lekkert og stilrent møbel. Apparatets fantastiske lydkvalitet står i stil med designet!
Retro utenpå – hightech inni, en ekte nytelse for øre og øye!

DAB+ og FM-radiomottak

Klassisk DAB+/CD musikkanlegg er utstyrt for både DAB+ og FM-mottak. Du kan velge om du vil høre på de mer enn 25 nye DAB+ kanalene eller dine kjente FM-kanaler. Antenne-inngangen passer både for ledningsantennen som følger med og er tilrettelagt for tilkobling av en 75 Ohm husantenne.
Den nye digitale DAB+ teknologien garanterer best mulig lydkvalitet. Den leverer krystallklar og støyfri lyd, helt fri for «radiosus» eller knitring som kan oppleves på FM-kanaler.
Med DAB+ radio slipper du også å bruke tid på å søke frem radiokanalene. Klassisk DAB+/FM-musikkanlegg søker automatisk opp alle tilgjengelige DAB+ kanaler i løpet av sekunder og lagrer dem. Her kan du lytte til et større utvalg av spesialkanaler som passer ditt behov best. Ønsker du likevel å holde deg til dine kjente FM-yndlingskanaler, velger du helt enkelt radioens FM-innstilling som ved hjelp av RDS-funksjon viser all informasjon om kanalen du lytter til.
På hurtigvalg-taster kan det lagres opptil 20 radiostasjoner pr. modus (DAB+, FM), til sammen hele 40 stasjoner.
De to integrerte stereohøyttalere på 5W (RMS) gir krystallklar og fantastisk god lyd. Den må bare oppleves!

Bluetooth

Ved hjelp av Bluetooth-funksjonen kan det spilles av musikk fra eksterne enheter som smarttelefoner og nettbrett direkte på Klassisk DAB+/CD musikkanlegg. Bluetooth-rekkevidden kan variere fra sender til sender (smartphone, nettbrett etc.) og romforhold og har blitt målt mellom 10 – 30 m. Du kan lytte til musikk du streamer fra internett, dersom du har installert en app som Spotify eller Wimp på din smartphone.
Lagret musikk fra din smartphone eller ditt nettbrett kan selvfølgelig også spilles direkte på Klassisk DAB+/CD musikkanlegg. Perfekt for alle som ønsker å bruke sine mobile enheter til musikkgjengivelsen i kombinasjon med dette flotte musikkanlegget. Enklere er det ikke mulig å få det!

USB-inngang

På baksiden finnes det en USB-inngang. Her kan du koble til eksterne avspillingsenheter som minnepinne, smarttelefon, MP3-spiller etc. Dessuten kan lagret musikk fra USB-minnepinne avspilles direkte på Klassisk DAB+/CD musikkanlegg.

CD-spiller

Klassisk DAB+/CD musikkanlegg spiller både vanlige CD-plater og MP3-filer. Displayet viser låtnummer, total spilletid og restspilletid. Du kan lage ditt eget avspillingsprogram med opp til 20 låter. Ønsker du ikke å høre på låtene i rekkefølgen på CD-platen, kan du stokke om på denne rekkefølgen.

Equalizer

Den innebygde equalizeren lar deg velge mellom fem forskjellige klangvarianter: "Flat", ”Rock”, ”Pop”, ”Jazz” og ”Klassisk”. På denne måten får du den rette klangen til hver låt.

AUX-inngang

På baksiden av apparatet finnes det en AUX IN inngang for tilkobling av eksterne avspillingsenheter (f. eks. iPod, smarttelefon, nettbrett, gamle båndspillere etc.).

Display med LCD-klokke

Klassisk DAB+/CD musikkanlegg har et rundt display (diam. 75 mm) hvor du kan velge lysstyrke i flere trinn. Bruk gjerne svakt lys i displayet om natta og sterkere lys på dagtid når du skal finne fram dine kanaler. Meget praktisk og nyttig! Etter første gangs manuell innstilling oppdateres klokken på LCD-skjermen automatisk i DAB+ radiomodus.

"Sleep-in” og vekkeklokke

Klassisk DAB+/CD musikkanlegg har både ”sleep in” og vekkefunksjon. Ønsker du å sove inn med yndlingsmusikken din kan du velge at anlegget slår seg automatisk av etter 15, 30, 60, 90 eller 120 min. For å være sikker på at du kommer deg opp tidsnok neste morgen, kan du forhåndsinnstille vekkerklokke. Velg om du skal vekkes med digital radio, musikk fra din CD plate eller fra lagrede filer på USB-minnepinne.

Fjernkontroll

Den medfølgende fjernkontrollen gjør bruken av Klassisk DAB+/CD musikkanlegg komplett. De fleste funksjoner kan både betjenes ved hjelp av knappene på musikkanlegget og med fjernkontrollen. En norsk bruksanvisning medfølger.

Miljøvennlig strømbruk

Klassisk DAB+/CD musikkanlegg oppfyller det nyeste kravet til det miljøvennlige ErP-direktivet (økodesign) for å redusere unødvendig strømbruk. EU-direktivet sier at produkter innen underholdningselektronikk skal ha en ”automatisert energisparfunksjon”. Det betyr at apparatet vil automatisk slå seg av når det ikke har vært i aktiv bruk i ca. 15 min.

Høyglanslakkert trekabinett

Et særtegn for Klassisk DAB+/CD musikkanlegg er dets flotte høyglanslakkerte trekabinett. Den kan fås i både teak eller lekkert hvit. Det gir ikke bare dette anlegget sitt ensartede klassisk-nostalgiske utseende, men sørger samtidig for den nødvendige resonansbunnen for apparatets fantastiske lydkvalitet.

Fra analog FM-radio til digital DAB+-radio

Stortinget har besluttet å tilrettelegge for et stort utvalg av radiokanaler ved å digitalisere radiosignalene innen 2017. Sjekk og følg med på www.radio.no hvor langt utbyggingen av det digitale DAB+-nettet har kommet i ditt område. Ved spørsmål kan du også ta kontakt med Digitalradio Norge AS, Postboks 1512 Vika, 0117 Oslo eller epost: kontakt@radio.no .

Tekniske data:

Mål:                                31 x 17 x 21 cm (b/h/d)
Vekt:                               3,6 kg
Frekvens:                       DAB+: 175 - 240 MHz, FM: 87,5 - 108 MHz
Strømforsyning:            220-240V, 50/60Hz
Strømforbruk:               18W
Strømledning lengde:  180 cm

Skriv omtale

Obs! Evt. spørsmål i omtalen vil dessverre ikke bli besvart. Vennligst gå til denne siden for å komme i kontakt med oss.

OBS: HTML er ikke oversatt!
Ikke bra Bra