Klassisk DAB+/CD musikkanlegg

Stilren DAB+ radio med Bluetooth og CD-spiller med fantastisk lydkvalitet!

Klassisk DAB+/CD musikkanlegg
Kr. 2.499,-

På lager

Varenummer: Se valg

Porto: Medium produkt

Medium produkt
Levering mot oppkrav (inkl. gebyr): kr 159,-/bestilling
Levering ved kortbetaling: kr 99,-/bestilling

Klassisk DAB+/CD musikkanlegg

 

 • 2 x 5W (RMS) stereohøyttalere
 • DAB+ og FM-radio
 • Bluetooth
 • CD-spiller
 • AUX-inngang
 • USB-inngang
 • LCD-klokke med alarmfunksjon
 • 75 Ohm husantenneinngang
 • Høyglanslakkert trekabinett
 • Fantastisk lydkvalitet
 • Praktisk fjernkontroll
 • Norsk bruksanvisning
 • Mål: 31 x 17 x 21 cm (b/h/d)
 • 5 års Supergaranti

En ekte nytelse for øre og øye!

Leter du etter en kombinasjon av fantastisk lydkvalitet og stilrent design, er Klassisk DAB+/CD musikkanlegg et naturlig førstevalg. Musikkanlegget kommer med både DAB+ radio, Bluetooth, CD-spiller og USB-inngang.
Med sitt høyglanslakkerte trekabinett er Klassisk DAB+/CD musikkanlegg ikke bare et flott lydprodukt men samtidig et lekkert og stilrent møbel. Apparatets fantastiske lydkvalitet står i stil med designet!
Retro utenpå – hightech inni, en ekte nytelse for øre og øye!

DAB+ og FM

DAB+/FM-radioen i Klassisk DAB+/CD musikkanlegg gjør musikkopplevelsen komplett, både hjemme og på hytta. Du kan på de mer enn 30 nye DAB+ kanalene og lokale FM-kanaler. DAB+/FM-antenne medfølger. Antenneinngangen er dessuten lagt opp til å passe for en 75Ohm husantenne (ved hjelp av en adapter).

På DAB+ radioen er kan du lytte til et større utvalg av spesialkanaler som passer ditt behov. Dessuten leverer den nye digitale DAB+ teknologien bedre lydkvalitet. Du slipper å bruke tid på å søke frem radiokanalene. Klassisk DAB+/CD musikkanlegg søker automatisk opp alle tilgjengelige DAB+ kanaler. Lydkvaliteten er krystallklar og støyfri, helt fri for «radiosus» eller knitring som tidligere kunne oppleves på FM-kanaler.  Ønsker du å lytte til dine lokale FM-kanaler, velger du helt enkelt radioens FM-innstilling som ved hjelp av RDS-funksjon viser all informasjon om kanalen du lytter til. På hurtigvalgtaster kan det lagres opptil 20 radiostasjoner pr. modus (DAB+, FM), til sammen hele 40 stasjoner.

De to stereohøyttalerne på 5W (RMS) gir krystallklar og fantastisk god lyd. Den må bare oppleves!

Bluetooth

Ved hjelp av Bluetooth kan smarttelefoner og nettbrett kobles til Klassisk DAB+/CD musikkanlegg, uten ledningsforbindelse. Bluetooth-rekkevidden kan variere fra 10 - 30 meter. Musikkanlegget spiller musikken som du har lagret på din mobile enhet eller som du streamer ved hjelp av en app som Spotify eller Tidal. Perfekt til alle som ønsker å bruke sine mobile enheter til musikkgjengivelse i kombinasjon med Retro Stereoanlegg ELITE. Enklere er det ikke mulig å få det!

USB-inngang

På baksiden finnes det en USB-inngang. Her kan du koble til eksterne avspillingsenheter som minnepinne, smarttelefon, MP3-spiller etc. Dessuten kan lagret musikk fra USB-minnepinne avspilles direkte på Klassisk DAB+/CD musikkanlegg.

CD-spiller

Klassisk DAB+/CD musikkanlegg spiller både vanlige CD-plater og MP3-filer. Displayet viser låtnummer, total spilletid og restspilletid. Du kan lage ditt eget avspillingsprogram med opp til 20 låter. Ønsker du ikke å høre på låtene i rekkefølgen på CD-platen, kan du stokke om på denne rekkefølgen.

Equalizer

Den innebygde equalizeren lar deg velge mellom fem forskjellige klangvarianter: "Flat", ”Rock”, ”Pop”, ”Jazz” og ”Klassisk”. På denne måten får du den rette klangen til hver låt.

AUX-inngang

På baksiden av apparatet finnes det en AUX IN inngang for tilkobling av eksterne avspillingsenheter (f. eks. iPod, smarttelefon, nettbrett, gamle båndspillere etc.).

Display med LCD-klokke

Klassisk DAB+/CD musikkanlegg har et rundt display (diam. 75 mm) hvor du kan velge lysstyrke i flere trinn. Bruk gjerne svakt lys i displayet om natta og sterkere lys på dagtid når du skal finne fram dine kanaler. Meget praktisk og nyttig! Etter første gangs manuell innstilling oppdateres klokken på LCD-skjermen automatisk i DAB+ radiomodus.

"Sleep-in” og vekkeklokke

Klassisk DAB+/CD musikkanlegg har både ”sleep in” og vekkefunksjon. Ønsker du å sove inn med yndlingsmusikken din kan du velge at anlegget slår seg automatisk av etter 15, 30, 60, 90 eller 120 min. For å være sikker på at du kommer deg opp tidsnok neste morgen, kan du forhåndsinnstille vekkerklokke. Velg om du skal vekkes med digital radio, musikk fra din CD plate eller fra lagrede filer på USB-minnepinne.

Fjernkontroll

Den medfølgende fjernkontrollen gjør bruken av Klassisk DAB+/CD musikkanlegg komplett. De fleste funksjoner kan både betjenes ved hjelp av knappene på musikkanlegget og med fjernkontrollen. En norsk bruksanvisning medfølger.

Miljøvennlig strømbruk

Klassisk DAB+/CD musikkanlegg oppfyller det nyeste kravet til det miljøvennlige ErP-direktivet (økodesign) for å redusere unødvendig strømbruk. EU-direktivet sier at produkter innen underholdningselektronikk skal ha en ”automatisert energisparfunksjon”. Det betyr at apparatet vil automatisk slå seg av når det ikke har vært i aktiv bruk i ca. 15 min.

Høyglanslakkert trekabinett

Et særtegn for Klassisk DAB+/CD musikkanlegg er dets flotte høyglanslakkerte trekabinett. Den kan fås i både teak eller lekkert hvit. Det gir ikke bare dette anlegget sitt ensartede klassisk-nostalgiske utseende, men sørger samtidig for den nødvendige resonansbunnen for apparatets fantastiske lydkvalitet.

Tekniske data:

Mål:                                31 x 17 x 21 cm (b/h/d)
Vekt:                               3,6 kg
Frekvens:                       DAB+: 175 - 240 MHz, FM: 87,5 - 108 MHz
Strømforsyning:            220-240V, 50/60Hz
Strømforbruk:               18W
Strømledning lengde:  180 cm

Feil på Klassisk DAB+/CD musikkanlegg

Dersom du opplever feil på musikkanlegget, kan du forsøke å gjenopprette fabrikkinnstillingene ved å følge disse instruksjonene.

OBS: Dette vil fjerne alle lagrede data på anlegget.


 1. Når anlegget står på, trykk av/på-knapp (øverst til venstre på fjernkontroll) for å sette det i standby-modus. Klokken vises på skjermen.
 2. Trykk og hold inne play/pause-knappen til teksten "MCU" etterfulgt av tall og bokstaver vises på skjermen.
 3. Slipp play/pause-knappen, trykk og slipp deretter stopp-knappen.
 4. "System reset" vises på skjermen.
Skriv omtale

Obs! Evt. spørsmål i omtalen vil dessverre ikke bli besvart. Vennligst gå til denne siden for å komme i kontakt med oss.

OBS: HTML er ikke oversatt!
Ikke bra Bra