Krabbekokersett 40L m/innerrist

Krabbekokersett 40L m/innerrist
Kr. 1.690,-

På lager

Varenummer: 601544

Porto: Stort produkt

Stort produkt
Levering mot oppkrav (inkl. gebyr): kr 339,-/bestilling
Levering ved kortbetaling: 219,-/bestilling

Krabbekokersett komplett 9,0kW 

 

Perfekt til koking av krabbe, kreps, hummer osv, men benyttes også til en mengde andre formål der du trenger høy effekt og en romslig gryte. Andre bruksområder er ølbrygging eller når større forsamlinger er sultne og skal serves suppe, lapskaus osv. 

 

Innhold

  • Kraftig støpejerns gassbrenner på 9,0kW med piezotenning
  • Stativ til brenner og gryte
  • Gassregulatorsett m/slange (H-regulator 30mbar)
  • 40 ltr alu krabbegryte
  • Innerrist til krabbegryte

Tilberedning av krabbe

Du beregner gjerne ca 200 g krabbekjøtt per person, som normalt er innholdet i en stor krabbe.

Levende krabbe koker du så raskt som mulig etter du har kjøpt eller fanget den. Kokt krabbekjøtt er ferskvare som ikke bør ligge lengre enn ett døgn i kjøleskapet.

Kok opp rikelig med vann og beregn ca. 50 g salt pr liter. Du kan eventuelt koke de opp i saltvann.

Legg krabbene i fosskokende vann, men ikke for mange av gangen, da kan vannet fort bli avkjølt. La krabbene trekke rett under kokepunktet. Koketiden for krabbe er 15-25 minutter. Krabben er ferdig kokt når du enkelt kan ta av de små klørne.

Legg krabbene på rygen etter at de er kokt, for å holde mest mulig på kokekraften inni skallet.

 

Slik deler du krabben:

- Fjern først haleklaffen og vri av klørne og beina. Du åpner krabben ved å presse oppover i fronten til krabbehuset løsner fra krabbeskallet.

- Legg krabbeskallet med den flate siden ned.

- Fjern gjellene fra krabbeskallet, også de som sitter på ryggskjoldet.

- Snu krabbeskallet og trykk ut paven, sm sitter som en pose bak øynene. Trykk ned til du hører et lite knepp, da er den løs, og lett og ta ut.

Skriv omtale til Krabbekokersett 40L m/innerrist

Obs! Evt. spørsmål i omtalen vil dessverre ikke bli besvart. Vennligst gå til denne siden for å komme i kontakt med oss.

OBS: HTML er ikke oversatt!