Langsdom hodetelefon

Langsdom hodetelefon
Kr. 1.299,- Før Kr. 1.499,-

Ikke på lager

Varenummer: 4460

Porto: Medium produkt

Medium produkt
Levering ved kortbetaling: 169,-/bestilling

 • Øreklokker i ekte valnøtt
 • Meget god lydkvalitet
 • Godt polstret og justerbar hodebøyle
 • Meget behagelige, selv ved lang tids bruk
 • To kabler følger med:
  5 meter stoffbelagt kabel – perfekt til TV-titting
  1,5 meter kabel med mikrofon – kan også brukes som handsfree

Høy kvalitet – både på utsiden og innsiden

Langsdom hodetelefon er preget av høy kvalitet i alle deler. Øreklokkene er laget i ekte valnøtt, hvert eneste sett er unikt. Mange lydentusiaster sverger til hodetelefoner i tre på grunn av at disse leverer en spesielt varm og rund lyd.
Festene mellom bøylen og øreklokkene er i metall, noe som både gjør hodetelefonene solide og gir et førsteklasses kvalitetsinntrykk. Festene er også dreibare, slik at hodetelefonene passer hodet ditt optimalt.

Førsteklasses lydkvalitet

De store høyttalerelementene i øreklokkene sørger for å gi yndlingsmusikken din kvaliteten den fortjener. Uansett hvilken sjanger, sørger hodetelefonene fra Langsdom for at lyden leveres full av dynamikk og fri for forvrengning. Mellomtonen er klar, diskanten er tydelig uten å bli spiss, og bassen er godt balansert.
Langsdom hodetelefon er åpne, som kan sees på det perforerte feltet på øreklokkene. Åpne hodetelefoner gjør enkelt og greit lyden bedre: lyden blir mer luftig og oppleves mindre innestengt, og hodetelefonene blir mer behagelige å lytte til over lengre tid.
Følsomheten på 109 dB gjør at hodetelefonene er meget lettdrevne. Hodetelefonene passer dermed like godt til å kobles til telefonen som stereoanlegget i stua.

Meget behagelige, også ved bruk over lang tid

Øreklokkene er laget i kunstskinn av høy kvalitet og omslutter øret på en meget behagelig måte. De behagelige øreklokkene og den tykke, myke undersiden av hodebøylen gjør det hodetelefonene kan brukes over lang tid uten å bli ubehagelige.
Hodebøylen justeres for å enkelt tilpasse hodetelefonene til alle hodestørrelser.

Utskiftbare kabler – 1,5 og 5 meter

Kabelen er avtakbar og du kan velge mellom to medfølgende kabler. Den 1,5 meter kabelen med mikrofon gjør at hodetelefonene kan brukes som handsfree. Med den 5 meter lange stoffbelagte kabelen som gjør at du kan nyte musikken langt unna lydkilden, perfekt for å koble hodetelefonene til TV.

Medfølgende tilbehør

 • 1,5 meter kabel med mikrofon
 • 5 meter stoffbelagt kabel
 • 3,5mm – 6,3mm stereojack-adapter
 • 3,5mm flyadapter
 • Praktisk oppbevaringspose i stoff

Tekniske data

Frekvensområde: 84 Hz – 20.000 Hz
Impedanse:         32 Ohm
Følsomhet:          109 dB
Vekt:                   295 gram

Skriv omtale til Langsdom hodetelefon

Obs! Evt. spørsmål i omtalen vil dessverre ikke bli besvart. Vennligst gå til denne siden for å komme i kontakt med oss.

OBS: HTML er ikke oversatt!