HiFi Stereoanlegg 7-i-1

Hos Powermaxx får du full service om uhellet skulle være ute

HiFi Stereoanlegg 7-i-1
Dobbel kassettspiller
USB/SD
Platespiller
CD-spiller
Langsdom hodetelefoner (medfølger ikke)
AUX-inngang
DAB+ radio
Fjernkontroll medfølger

HiFi Stereoanlegg 7-i-1

Kr. 2.590,-

Kunstkrystallstift

Kr. 199,-

2 stk skjøteledning til høyttaler, 5 m

Kr. 199,-

Ikke på lager

Varenummer: 42005

Porto: Stort produkt

Stort produkt
Levering ved kortbetaling: 249,-/bestilling

 • Powermaxx har 7 års erfaring med retroanlegg – vår erfaring, din trygghet
 • DAB+ og FM-radio
 • Dobbel kassettspiller med hurtigspoling
 • Platespiller for vinylplater (LP + single) og gamle "steinkaker"
 • CD-spiller
 • Lagrer musikk fra plater, kassetter, CD og DAB+radio på USB-minnepinne eller SD-kort
 • 2-veis stereohøyttalere 2 x 2W (RMS) medfølger
 • Ekstra høyttalere kan kobles til (forsterker nødvendig)
 • AUX-inngang
 • Equalizer for 5 lydbilder + separat tonekontroll
 • Utgang for hodetelefoner
 • Fjernkontroll og norsk bruksanvisning medfølger

Dette stereoanlegget er garantert å bringe tilbake minner fra det gylne 80-tallet!

Med et design basert på datidens ikoniske stereoanlegg som fantes i stuer over hele verden, vil HiFi Stereoanlegg 7-i-1 garantert få anerkjennende blikk fra alle som opplevde 80-tallet.
I tillegg til det tidsriktige designet, har anlegget alle funksjonene du trenger for å gi nytt liv til musikksamlingen din: Med platespiller, CD-spiller og dobbel kassettspiller kan du endelig gjenoppleve dine gamle musikkminner eller skape nye ved å lytte til DAB+ eller FM-radio. Ønsker du å ta vare på musikken din som digitale lydfiler, kan disse enkelt lagres på en USB-minnepinne ved hjelp av dette stereoanlegget. HiFi Stereoanlegg 7-i-1 er meget enkelt både å sette opp og å bruke. Og best av alt – to-veis høyttalere med flott lyd sørger for at musikken din får den lydkvaliteten den fortjener. Med sine 120 cm lange ledninger, kan du plassere høyttalerne slik det passer deg.

DAB+ og FM-radio

DAB+/FM-radioen i HiFi Stereoanlegg 7-i-1 gjør musikkopplevelsen komplett. De to medfølgende høyttalerne på 2W (RMS) kan plasseres slik du ønsker og sørger for god lyd. Du kan velge om du ønsker å høre på de mer enn 25 nye DAB+ kanalene eller dine kjente FM-kanaler.
Det følger med en DAB+/FM-antenne som sørger for optimalt mottak av både DAB+ og FM-signaler.  Antenneinngangen er dessuten lagt opp til å passe for en 75 Ohm husantenne.
HiFi Stereoanlegg 7-i-1 søker automatisk opp alle tilgjengelige DAB+ kanaler i løpet av sekunder og leverer krystallklar og støyfri lyd, helt fri for «radiosus» eller knitring som kan oppleves på FM-kanaler. Ønsker du likevel å holde deg til dine kjente FM-yndlingskanaler, velger du helt enkelt radioens FM-innstilling som ved hjelp av RDS-funksjon viser all informasjon om kanalen du lytter til. På hurtigvalgtaster kan det lagres opptil 20 radiostasjoner pr. modus (DAB+, FM), til sammen hele 40 stasjoner!

Avspilling av vinylplater og gamle "steinkaker"

Platespilleren spiller både vinylplater (LP og single) og gamle "steinkaker". Platespilleren sørger for vibrasjonsfri avspilling av plater ved 33, 45 eller 78 omdr./minutt og sikrer best mulig gjengivelse av platenes musikk. Kunstkrystallstiften som følger med følger lydsporene på platen nøye og gjengir musikken i fin lydkvalitet – også fra gamle plater.

Dobbel kassettspiller

Noe av det som sørger for at HiFi Stereoanlegg 7-i-1 gir den ultimate 80-tallsfølelsen, er den doble kassettspilleren. Sett inn de to kassettene du ønsker å lytte til, og musikkanlegget vil automatisk starte avspilling av den andre når den første er ferdigspilt. Kassettspilleren har hurtigspoling både frem og tilbake, slik at du raskt finner frem til sangen du vil høre. 

CD-spiller og USB-minnepinne

Alle typer CD'er (CD-MP3, CD-R, CD-RW) kan avspilles på HiFi Stereoanlegg 7-i-1. CD-spilleren kan programmeres slik at du kan sette opp din egen låtliste. CD-platen kan avspilles gjentatte ganger eller det kan velges tilfeldig rekkefølge. Alle funksjoner vises på LCD-skjermen, det samme gjelder for musikk som er lagret på USB-minnepinner. Alle funksjoner til CD-spiller og USB-minnepinne kan betjenes via fjernkontroll eller ved hjelp av knappene på apparatet.

Encoding (konvertering) og lagring på USB-minnepinne

HiFi Stereoanlegg 7-i-1 kan mer: uten omvei via PC konverteres musikken fra vinylplater, gamle "steinkaker", kassetter, CD'er og DAB+ radio automatisk til MP3-filer (encoding).
Dette skjer direkte under avspilling av plate, kassett, CD eller mottak via DAB+ radio. Ved et enkelt trykk på "Record"-knappen lagres yndlingsmusikken din på USB-minnepinne eller SD-kort. På denne måten sikrer du dine gode gamle "hits" for fremtiden! Omvendt spiller HiFi Stereoanlegg 7-i-1 også ferdig innspilte USB-minnepinner via USB-inngangen. LCD-displayet viser MP3-tittelnummer.

Equalizer og separat tonekontroll

HiFi Stereoanlegg 7-i-1 er utstyrt med en equalizer for 5 ulike lydbilder. Her kan du velge mellom "Flat", "Rock”, ”Pop”, ”Jazz” og ”Klassisk”. Slik får du den rette klangen til hver låt.
I tillegg har stereoanlegget en separat tonekontroll som gjør at du enkelt tilpasse forholdet mellom diskant og bass nøyaktig slik du vil ha det.

AUX IN og LINE OUT

På baksiden av apparatet finnes det en AUX IN inngang for tilkobling av eksterne avspillingsenheter (f. eks. iPod, smarttelefon, gamle båndspillere etc.). Ønsker du å koble til eksterne høyttalere, så er det fullt mulig via LINE OUT utgangen, men da kreves det en separat forsterker koblet i mellom HiFi Stereoanlegg 7-i-1 og høyttalerne. Vi anbefaler da vår soundMAXX miniforsterker.

Fjernkontroll og hodetelefonutgang

Den medfølgende fjernkontrollen gjør bruken av HiFi Stereoanlegg 7-i-1 komplett og kan brukes for alle funksjoner unntatt betjening av platespiller og kassettspiller. Alle funksjoner kan også betjenes ved hjelp av knappene på musikkanlegget.
Lei av å måtte ta hensyn til andre i huset når du skal høre på musikk? Sett hodetelefonene dine i stereoanleggets hodetelefonutgang for å nyte musikken i fred!

Hvorfor velge anlegg fra Powermaxx

Vi har solgt retro og hifi anlegg i 10år. Vi var den første som kom med retro varianten som også hadde DAB. Ettersom etterspørselen ble stor skjønte vi fort at vi trengte å tilby noe mer enn bare en god pris. Mange ønsket service og support, det ble også behov for å få tak i deler til de anleggene som hadde gått utover 5 års reklamasjonstid. Vi prøver derfor til enhver tid å ha ett komplett delelager til eldre anlegg som vi tidligere har solgt. Vi har verksted med serviceteknikker som har spesialisert seg på retro og hifi anlegg. Det gjør at når du som kunde velger å kjøpe anlegg hos oss, er du sikret god support og service i mange år. Skulle uhellet være ute innenfor reklamasjonstiden står vi for kostnaden med forsendelse begge veier. Kjøp hos oss er trygt og sikkert hvor du garantert vil bli fornøyd med både produkt og service.

Tekniske data

Vekt (totalt): 7,05 kg
Mål hovedenhet: 32 x 29 x 29 cm (b/d/h) – med åpent lokk: 45 cm høy
Mål høyttalere: 14,5 x 15,5 x 22,5 cm (b/d/h)
Høyttalerledning: 120 cm
Frekvens: DAB+ 175 – 240 MHz
FM 87,5 – 108 MHz
Strømforsyning: 230V/50 Hz
Strømforbruk: 20W

Skriv omtale til HiFi Stereoanlegg 7-i-1

Obs! Evt. spørsmål i omtalen vil dessverre ikke bli besvart. Vennligst gå til denne siden for å komme i kontakt med oss.

OBS: HTML er ikke oversatt!