Albrecht DAB+ adapter

Oppgrader ditt stereoanlegg til DAB+ digitalradio!

Albrecht DAB+ adapter
Passer til bl.a. Sølvsuper (ekstra overgangskabel nødvendig, ikke inkl.)
Fjernkontroll medfølger
Phonokabel med AUX-adapter følger med
DAB+ adapter kan kobles til vårt Nostalgisk Musikksenter 5-i-1
Nostalgisk Musikksenter med DAB+ adapter

Albrecht DAB+ adapter

Kr. 449,- Før Kr. 899,-

Overgangskabel til Tandberg o.l. (5-pin DIN - RCA)

Kr. 69,-

På lager

Varenummer: 4490

Porto: Lite produkt

Lite produkt
Levering mot oppkrav (inkl. gebyr): kr 129,-/bestilling
Levering ved kortbetaling: kr 69,-/bestilling

Oppgrader i stedet for å kjøpe ny. Forleng levetiden av ditt stereoanlegg eller radio med vår DAB+ adapter.

 • DAB+ adapter (med DLS + RDS)
 • Automatisk kanalsøk
 • Kobles til AUX eller RCA-inngang på ditt anlegg med medfølgende kabel
 • Kan kobles til Tandberg o.l. med en ekstra overgangskabel
 • Forhåndslagring av 10 DAB/FM-stasjoner
 • Fargedisplay
 • Equalizer for åtte ulike lydbilder
 • Teleskopantenne på baksiden
 • Alarm- og innsovningsfunksjon, 2 alarmtider
 • Phonokabel inkludert, 130 cm lang
 • Praktisk fjernkontroll inkl. 2xAAA batterier
 • Norsk bruksanvisning
 • Se også vår Albrecht DAB+ adapter med Bluetooth funksjon

Stilig DAB+ adapter

Det er ingen grunn til å være bekymret for at dagens radiomottakere og stereoanlegg ikke lenger kan brukes når DAB+ signaler overtar! Har du et anlegg hjemme med AUX–inngang eller RCA/LINE IN, så er vår stilige DAB+ adapter løsningen! Sett signalkabelen til adapteren (130 cm lang) inn i lydinngangen på anlegget ditt, så har du oppgradert din radio fra en enkel FM-mottaker til en kombinert DAB+ digitalradio. Det følger med en separat RCA-kabel og 3,5 mm AUX-RCA adapter, slik at ledningen passer til både enten RCA/LINE IN eller AUX. Sett ledningsstøpselet inn i veggkontakten, og din DAB+ adapter er ferdig til bruk. Du kan velge selv hvilke signaler som gir best lydkvalitet i ditt område. For å tilpasse lydbildet og forbedre musikkopplevelsen er vår DAB+ adapter utstyrt med en equalizer hvor du kan velge mellom åtte ulike lydbilder.

DAB+ adapteren passer til vårt tidligere Nostalgisk Musikksenter 5-i-1. Har du kjøpt et slikt musikksenter, så kan du bruke adapteren til å få inn alle digitale DAB+ kanaler.

Gi nytt liv til Tandberg og lignende radioer

I tusenvis av norske hjem står det gode, gamle radioer fra Tandberg, Telefunken og lignende merker. Bare fordi kanalene forsvinner fra FM-båndet, betyr ikke at du trenger å pensjonere en radio som allerede har fungert i 50 år.
Sjekk om radioen din har en 5-pins DIN-inngang. Har den det, er sjansen stor for at du kan få DAB+ signaler ved bruk av Albrecht DAB+ adapter. Husk bare å kjøpe med en overgangskabel!

DAB+ adapter med moderne visningsfunksjoner

Vår DAB+ adapter garanterer krystallklart radiomottak og gjør at du unngår forstyrrende støy ved radiolytting. Du trenger ikke finjustere, det tar DAB+ adapteren seg av selv. Du også kan velge mellom manuell eller automatisk scan (søk) etter tilgjengelige kanaler.
Den oversiktlige fargeskjermen har alle moderne visningsfunksjoner: DLS for DAB-kanaler som viser navn på artist, sang og album og RDS for FM-kanaler som viser informasjon om kanal og program. I tillegg til å kunne ta imot analoge og digitale radiosignaler kan hele 10 DAB/FM-stasjoner forhåndslagres. En fleksibel teleskopantenne sitter på baksiden av DAB+ adapteren og sørger for best mulig mottakskvalitet av både DAB+ og FM-radiosignaler.
Utover radiofunksjonen har mottakeren både klokke-, alarm- og innsovningsfunksjon. Den aktuelle datoen og tiden vises og oppdateres automatisk.

Praktisk fjernkontroll

Funksjonene til vår DAB+ adapter styres ved hjelp av en brukervennlig fjernkontroll (2 stk. batterier, type AAA, inkludert). Med denne fjernstyrer du både stasjonsvalg og lydstyrke. Velg dine yndlingsprogrammer fra sofakroken, enkelt og greit!

Fra analog FM-radio til digital DAB+-radio

Stortinget har besluttet å tilrettelegge for et stort utvalg av radiokanaler ved å digitalisere radiosignalene i løpet av 2017. Sjekk og følg med på www.radio.no hvor langt utbyggingen av det digitale DAB+-nettet har kommet i ditt område.
Ved spørsmål kan du også ta kontakt med Digitalradio Norge AS, Postboks 1512 Vika, 0117 Oslo eller e-post: kontakt@radio.no.

Tekniske data:

Vekt:                                  170 g
Mål:                                   125 x 56 x 85 mm (b/h/d)
Strømforsyning:               230V/50 Hz
Strømforbruk:                  1,11W ved DAB-mottak (0,45 standby)
Strømforsyning til
fjernkontroll:                    2 stk. AAA inkl.
Strømledningslengde:    162 cm inkl. plugg
Phonokabel:                     130 cm lang

RCA-kabel og 3,5 mm RCA-AUX adapter inkl.

 

Skriv omtale til Albrecht DAB+ adapter

Obs! Evt. spørsmål i omtalen vil dessverre ikke bli besvart. Vennligst gå til denne siden for å komme i kontakt med oss.

OBS: HTML er ikke oversatt!