Logg inn

0 vare(er) - Kr. 0,-

Hvem er Powermaxx?

Motta vårt nyhetsbrev – vinn gavekort på 1.500,-

Vi sender med jevne mellomrom ut nyhetsbrev med ekstra gode tilbud.

Dette kan være reduserte priser, fri frakt eller giveaways, og disse tilbudene går kun ut til deg som mottar våre nyhetsbrev.

Hver eneste måned trekker vi ut en vinner av gavekort på 1500,-.

Meld deg på nyhetsbrevet for å være med i trekningen! Du kan selvfølgelig melde deg av når som helst.

Vinner trekkes i starten av hver måned!

Hvem er Powermaxx?

Powermaxx AS er et norsk firma som tilbyr nyheter innen fitness, helse, hus og hjem.

Vårt kontor og lager befinner seg i Mandal og vår adresse er:

Powermaxx AS
Langgt. 12
Box 237
4503 Mandal

I 2005 startet vi en liten nettbutikk, hovedsakelig for fitnessapparater, men siden har vi jobbet hardt med å finne gode utvalgte produkter som kan være til nytte og glede i hverdagen. Gjennom tusenvis av gode kjøp har vi fått bekreftet at vårt produktutvalg har truffet våre kunders behov. Vi setter stor pris på alle tilbakemeldinger fra våre kunder (både ros og ris), noe som gir oss muligheten til å yte det beste av service og rådgivning og på denne måten bygge tillit.

Vårt motto: en god handel er bare en god handel når alle involverte er fornøyd!

Hva kan vi hjelpe deg med?

Ring oss gjerne på tel. 38 26 45 52 eller send en e-mail til post@powermaxx.no. Vi besvarer forespørsler innen 48 timer på hverdager.

Sertifikat

Fylkesvinner 2013 i Vest-Agder

Powermaxx AS er godkjent av Trygg E-handel, det betyr at du kan kjenne deg trygg og sikker når du handler fra oss. Trygg E-handels formål er å beskytte deg som forbruker – kun stabile og seriøse nettbutikker kan bli godkjent til å benytte Trygg E-handel merket. Du kan lese mer om Trygg E-handel og dine rettigheter som forbruker på www.tryggehandel.no. Powermaxx AS sertifikat finnes på arkiv.tryggehandel.no/butikk/139.

 

Fylkesvinner 2013 i Vest-Agder

Utmerkelse

POWERMAXX AS ble i 2013 kåret av avisen Dagens Næringsliv til årets gasellevinner i Vest-Agder. Omsetningsveksten fra 2009 – 2013 var på hele 1090 % (nesten en 11-dobling) på kun fire år. Dette skyldes at vi har lykkes med våre anstrengelser å finne produkter med egenart som våre kunder åpenbart har savnet og derfor kjøpt av oss. Dermed skylder vi alle våre kunder en STOR TAKK for at dere gjennom deres kjøp på vår webside har ført oss til toppen av gasellelisten i Vest-Agder i 2013!

 

Se også omtale fra en av våre forretningspartnere Telsys AS

 

 

Dette mener våre kunder

«Jeg vil først takke dere for meget god service. Dette setter jeg meget stor pris på. Jeg har nå mottatt de 4 rullene, og maskinen virker bra igjen.Mvh Jan Steensgaard;

06.06.2014

«Takk for ypperlig service! Hilsen Bjørn»

03.01.2013

«Tusen takk for veldig rask reaksjon på min henvendelse og anmodning. Mvh Sævar Berg»

04.01.2013

«Takk for at dere er så hyggelige på telefonen. Eva, Bodø»

07.01.2013

«Min mor ble veldig glad over å høre at det fortsatt finnes bedrifter i Norge som yter slik god service. Hilsen Alf-Henrik»

09.01.2013

«Tusen takk for rask ekspedering. Nå gleder jeg meg til min bursdag. Føler meg 35 år yngre ...Takk skal du ha for den raske levering. Vennligst hilsen Raymond A, 0490 Oslo»

04.03.2013

«Takk for rask og proff respons. Hilsen Torkel»

05.03.2013

«Vil takke for meget god service. Med hilsen Halle og Toril»

15.05.13

«Tusen takk for ærlig og bra reklamasjonsoppgjør. Fint og velgjort. T.O. Skjelesvik»

sendt som postkort

«Hei på sei. Vil takke for bekreftelse samt god kundebehandling med tanke på at det vart retur av varer. Gir mersmak for videre handel med Deres firma når ting ordner seg slik som denne handel gjorde. Mvh Henning»

17.12.2013

«Tusen takk for rask og god service ! Det setter jeg stor pris på. Dette er virkelig noe jeg skal anbefale til mine venner og bekjente. Mvh Ove Berentsen»

15.01.2015