Soundmaster Retro Stereoanlegg ELITE brun

Markedets mest komplette musikkanlegg med DAB+ radio, Bluetooth, hodetelefonutgang, platespiller, kassettspiller, CD-spiller, encoding til USB

Soundmaster Retro Stereoanlegg ELITE brun
Finnes også med beige stofftrekk
Audio-Technica platespiller til 33/45/78-plater
CD-spiller
Kassettspiller
Bluetooth
AUX
Langsdom hodetelefoner (medfølger ikke)
USB-lagring og -avspilling
Platebord (medfølger ikke)
Platebord (medfølger ikke)
DAB+/FM-antenne
Fjernkontroll medfølger
Retro Stereoanlegg ELITE brun

Soundmaster Retro Stereoanlegg ELITE brun

Kr. 2.499,- Før Kr. 3.499,-

Audio-Technica magnetisk pickup

Kr. 299,-

På lager

Varenummer: 2000

Porto: Stort produkt

Stort produkt
Levering mot oppkrav (inkl. gebyr): kr 279,-/bestilling
Levering ved kortbetaling: 209,-/bestilling

Hva er nytt med oppgradert Retro Stereoanlegg ELITE?

 • Platespiller med Audio-Technica magnetisk pickup for fantastisk lyd
 • Ny equalizer-funksjon for individuell justering av bass og diskant
 • Mer brukervennlig fjernkontroll
 • Stor og forbedret platetallerken
 • Velg mellom brunt eller beige stofftrekk
 • Flatt lokk over platespiller (ikke buet)
 • Oppgradert design

Tenker du på å kjøpe retroanlegg? Klikk her for ni gode grunner til å handle hos Powermaxx!
7 års erfaring med retroanlegg – vår erfaring, din trygghet.

 • Finnes også med beige stofftrekk
 • Stereohøyttalere 2 x 5W (RMS) med god lydkvalitet
 • Eksterne høyttalere kan kobles til (forsterker nødvendig, se vår soundMAXX miniforsterker)
 • DAB+ og FM-radio
 • Halvautomatisk platespiller for 33/45/78-plater
 • Audio-Technica magnetisk pickup-system for fantastisk lyd
 • CD-spiller
 • Kassettspiller med hurtigspoling
 • Bluetooth
 • Konverterer musikk til USB-minnepinne fra plater, kassetter, CD, radio og Bluetooth
 • Spiller musikk fra USB-minnepinne
 • AUX-inngang
 • Equalizer for 5 lydbilder + egen EQ for individuell innstilling
 • Hodetelefonutgang
 • DAB+/FM-antenne medfølger, 75-Ohm husantenneinngang
 • Massivt kabinett i trefinér og stilig retrodesign
 • Fjernkontroll medfølger
 • Norsk bruksanvisning
 • 5 års garanti

 

Følgende tilleggsprodukter kan bestilles ved siden av:

Nostalgisk utenpå – hightech inni

Retro Stereoanlegg ELITE er en videreutvikling av vårt populære Retro Musikkanlegg 7-i-1 og har fått flere oppgraderinger som gjør dette produktet helt enestående i sine funksjoner og uten konkurranse i markedet! Dermed har vi fått til den best mulige kombinasjonen av fortidens analoge og nåtidens digitale hightech-lydprodukter, alt sammen "kledd" i stilig retrodesign. Dette er markedets mest komplette musikkanlegg!

Er du en av mange som har samlet på eller arvet en hel stabel gamle vinylplater eller "steinkaker", samt flere skuffer fulle med gamle musikkassetter - og skulle så gjerne hørt på musikken fra gamle dager igjen? Men så har platespilleren for lengst gått i stykker eller blitt kastet, og kassettspillere finnes heller ikke lenger?
Retro Stereoanlegg ELITE har fått en platespiller med Audio-Technica magnetisk pickup-system som gir fantastisk lydkvalitet for din platesamling. Denne platespilleren av høy kvalitet hjelper deg å friske opp minnene fra de ”gode gamle dager”, eller lytte til nye vinylplater som er på vei tilbake. Finn gjerne også frem dine gamle kassetter. Ved hjelp av den innebygde kassettspilleren kan du lytte på musikken som du tok opp fra radioen på 60/70-tallet. Retro Stereoanlegget ELITE er en nytelse for øye og øre, det kombinerer nostalgisk retrodesign og topp moderne teknologi i ett og samme apparat.

DAB+ og FM-radio

DAB+/FM-radioen i Retro Stereoanlegg ELITE gjør musikkopplevelsen komplett, både hjemme og på hytta. To stereohøyttalere på 5W (RMS) gir ren og fin lyd. Du kan på de mer enn 30 nye DAB+ kanalene og lokale FM-kanaler. DAB+/FM-antenne medfølger. Antenneinngangen er dessuten lagt opp til å passe for en 75Ohm husantenne (ved hjelp av en adapter).

På DAB+ radioen er kan du lytte til et større utvalg av spesialkanaler som passer ditt behov. Dessuten leverer den nye digitale DAB+ teknologien bedre lydkvalitet. Du slipper å bruke tid på å søke frem radiokanalene. Retro Stereoanlegg ELITE søker automatisk opp alle tilgjengelige DAB+ kanaler. Lydkvaliteten er krystallklar og støyfri, helt fri for «radiosus» eller knitring som tidligere kunne oppleves på FM-kanaler.  Ønsker du å lytte til dine lokale FM-kanaler, velger du helt enkelt radioens FM-innstilling som ved hjelp av RDS-funksjon viser all informasjon om kanalen du lytter til. På hurtigvalgtaster kan det lagres opptil 20 radiostasjoner pr. modus (DAB+, FM), til sammen hele 40 stasjoner.

Bluetooth

Ved hjelp av Bluetooth kan smarttelefoner og nettbrett kobles til Retro Stereoanlegg ELITE, uten ledningsforbindelse. Bluetooth-rekkevidden kan variere fra 10 - 30 meter. Musikkanlegget spiller musikken som du har lagret på din mobile enhet eller som du streamer ved hjelp av en app som Spotify eller Tidal. Perfekt til alle som ønsker å bruke sine mobile enheter til musikkgjengivelse i kombinasjon med Retro Stereoanlegg ELITE. Enklere er det ikke mulig å få det!

Avspilling av vinylplater og gamle "steinkaker"

Retro Stereoanlegg ELITE har en platespiller med Audio-Technica magnetisk pickup-system som spiller både vinylplater (LP og single) og gamle "steinkaker". Platespilleren sørger for vibrasjonsfri avspilling av plater ved 33, 45 eller 78 omdr./minutt og sikrer best mulig gjengivelse av platenes musikk. Rett omdreiningshastighet velges ved hjelp av en bryter til høyre for tonearmen. Ved hjelp av løftehendelen til tonearmen velger du på enkel måte bestemte titler du ønsker å spille fra platen. Det magnetiske Audio-Technica pickup-systemet som følger med (kan kjøpes som separat reservedel) følger lydsporene på platen nøye og gjengir musikken i fin lydkvalitet – også fra gamle plater. Etter avspilling av platen går tonearmen automatisk tilbake i sin hvileposisjon.

Avspilling av kassetter

Gamle musikkassetter settes inn på venstre siden av Retro Stereoanlegg ELITE og gir gode minner fra en svunnen tid. Kassettspilleren kan ikke ta opp, men kan spoles fort fremover til ønsket melodi.

Avspilling av CD og USB-minnepinne

Alle typer CD'er (CD-MP3, CD-R, CD-RW) kan avspilles på Retro Stereoanlegg ELITE. CD-spilleren kan programmeres slik at du kan sette opp din egen låtliste. CD-platen kan avspilles gjentatte ganger eller det kan velges tilfeldig rekkefølge. Alle funksjoner vises på det store LCD-displayet. Det samme gjelder for musikk som er lagret på USB-minnepinner. Alle funksjoner til CD-spiller og USB-minnepinne kan betjenes via fjernkontroll eller ved hjelp av knappene på apparatet.

Encoding (konvertering) og lagring på USB-minnepinne

Retro Stereoanlegg ELITE kan mer: uten omvei via PC konverteres musikken fra vinylplater, gamle "steinkaker", kassetter, CDer og radio samt Bluetooth til MP3-filer (encoding). Dette skjer direkte under avspilling av plate, kassett, CD eller mottak via radio eller Bluetooth. Ved et enkelt trykk på "Record"-knappen lagres yndlingsmusikken din på en USB-minnepinne. På denne måten sikrer du dine gode gamle "hits" og musikken du streamer fra nettet, spiller via en app eller har lagret på din smarttelefon. Omvendt spiller Retro Stereoanlegg Elite også ferdig innspilte USB-minnepinner via USB-inngangen. LCD-displayet viser MP3-nummer.

Equalizer og norsk bruksanvisning

Retro Stereoanlegg ELITE er utstyrt med en equalizer for 5 ulike lydbilder. Her kan du velge mellom "Flat", ”Rock”, ”Pop”, ”Jazz” og ”Klassisk”. Slik får du den rette klangen til hver låt.
Dessuten finnes i Retro Stereoanlegg ELITE en ny individuell EQ-funksjon hvor du kan velge din egen bass-/diskant-innstilling.
Norsk bruksanvisning medfølger!

AUX IN og LINE OUT

På forsiden av apparatet finnes det en AUX IN inngang for tilkobling av eksterne avspillingsenheter (f. eks. iPod, smarttelefon, gamle båndspillere etc.). Ønsker du å koble til eksterne høyttalere, så er det fullt mulig via LINE OUT utgangen på baksiden, men da kreves det en separat forsterker koblet i mellom Retro Stereoanlegg ELITE og høyttalerne. Vi anbefaler da vår soundMAXX miniforsterker).

Hodetelefon

Lei av å måtte ta hensyn til andre i huset når du skal høre på musikk? Sett hodetelefonene dine i stereoanleggets hodetelefonutgang for å nyte musikken i fred. LANGSDOM hodetelefon i tre passer perfekt til anlegget!

Fjernkontroll

Den medfølgende fjernkontrollen gjør bruken av Retro Stereoanlegg ELITE komplett og kan brukes for de fleste funksjoner, f.eks. valg av lydstyrke og kanal m.m. Alle funksjoner kan også betjenes ved hjelp av knappene på musikkanlegget. Fjernkontrollen er svært brukervennlig med ekstra stor skrift.

Miljøvennlig strømbruk

Retro Stereoanlegg ELITE oppfyller det nyeste kravet til det miljøvennlige ErP-direktivet (økodesign) for å redusere unødvendig strømbruk. EU-direktivet sier at produkter innen underholdningselektronikk skal ha en ”automatisk energisparfunksjon”. Det betyr at apparatet vil automatisk slå seg av når det ikke har vært i aktiv bruk i ca. 15 min.

Stilig møbel

Anleggets solide kabinett er laget i flott trefinér og har et nostalgisk retrodesign. Lokket over platespilleren kan skråstilles i to ulike posisjoner. Apparatets totale høyde med åpent lokk måler 42 cm i nedre og 52 cm i den øvre skråstillingsposisjon.

Ekstra Audio-Technica magnetisk pickup-system anbefales kjøpt sammen med apparatet som reservestift.

 

Tekniske data:

Godkjent i h.t. CE-, EMV- og ErP-standard

Vekt: 9,2 kg
Mål 51 x 34,5 x 22 cm (b/d/h)
Mål LCD-skjerm 70 x 25 mm  
Høyde med åpent lokk i to skråstillingstrinn: 42 og 52 cm
Frekvens: DAB+ 175 - 240 MHz, FM 87,5 - 108 MHz
Strømforsyning: 230V/50 Hz
Strømforbruk: 40W
Ledningslengde: 125 cm

 

Skriv omtale til Soundmaster Retro Stereoanlegg ELITE brun

Obs! Evt. spørsmål i omtalen vil dessverre ikke bli besvart. Vennligst gå til denne siden for å komme i kontakt med oss.

OBS: HTML er ikke oversatt!