Ridder støttehåndtak med sugekopper

Ridder støttehåndtak med sugekopper
Kr. 339,-

På lager

Varenummer: 717

Porto: Lite produkt

Lite produkt
Levering ved kortbetaling: kr 119,-/bestilling

Sikker og trygt grep hjemme og på reise – støttehåndtak med sugekopper fra tyske Ridder

Din ideelle hjelper hjemme og følgesvenn på reiser! Støttehåndtaket med sugekopper kan brukes på alle glatte og stabile flater og festes uten montasje eller skruer.

Støttehåndtaket med sugekopper er laget av ABS-plast som er både lett (kun 550 g) og ekstremt stabilt. Håndtaket er 33 cm langt og har et 10 cm langt og 3 cm tykt grep i midten med små fordypninger for optimalt grep. Med sine nøytrale hvite farge passer sikkerhetshåndtaket godt i de fleste baderom.

De viktigste elementene i dette kvalitetsproduktet er to store sugekopper på hver ende av sikkerhetshåndtaket. De måler hele 12 cm i diameter og er laget av syntetisk gummi som har lang levetid og gir maksimal støtte (opptil 50 kg belastningsevne, godkjent for brukervekt opptil 100 kg), både hjemme og på reiser.

For at støttehåndtaket med sugekopper skal holde godt er det viktig at overflaten der det festes er både ren og glatt. Håndtaket festes ved å trykke det mot overflaten der det skal sitte.
Så skapes det vakuum under sugekoppen ved hjelp av to store vippesparker over sugekoppene. Så enkelt!

Sikkerhetshåndtaket er det lett å holde hygienisk. For sikkerhetens skyld anbefales det at sugegrepet kontrolleres nøye for godt feste før hvert bruk.

Spesifikasjoner

Mål:         33 x 12 x 7 cm l/b/h
Grep:         3 cm diam.
Sugekopp:     12 cm diam.
Material:    ABS-plast
Vekt:        550 g
Belastningsevne: 50 kg, brukervekt maks. 100 kg

Skriv omtale til Ridder støttehåndtak med sugekopper

Obs! Evt. spørsmål i omtalen vil dessverre ikke bli besvart. Vennligst gå til denne siden for å komme i kontakt med oss.

OBS: HTML er ikke oversatt!