Shiatsu fotmassasje med varme

Unn deg selv en deilig fotmassasje!

Shiatsu fotmassasje med varme
Kr. 899,-

På lager

Varenummer: 114

Porto: Medium produkt

Medium produkt
Levering mot oppkrav (inkl. gebyr): kr 159,-/bestilling
Levering ved kortbetaling: kr 99,-/bestilling

Shiatsu fotmassasje med varme
  • Behagelig varmefunksjon
  • Åtte roterende massasjehoder
  • Stimulerer føttenes akupressurpunkter
  • Øker blodsirkulasjonen i føttene
  • Bidrar til å redusere stress
  • Behagelig fløyelsstoff inni
  • Slitesterkt kunstskinn utenpå
  • Praktisk fjernkontroll medfølger

Unn deg en deilig og avslappende fotmassasje!

En lang dag med gåing, ståing eller stillesitting kan være krevende for føttene dine. Føttene kan kjennes oppsvulmede og ømme, og for mange kan dette være en virkelig plage.
Det er lite som hjelper bedre på ømme føtter enn en skikkelig fotmassasje, men de færreste har tilgang til dette i hverdagen. Shiatsu fotmassasje med varme er løsningen. Unn deg en deilig og avslappende fotmassasje når enn det passer deg.

Ikke bare er en god fotmassasje meget behagelig, den kan også ha flere helsemessige gevinster:

Øke blodsirkulasjon i føttene og redusere stress

Mange av oss har en stillesittende hverdag hvor føttene store deler av dagen er plantet på gulvet. Trange sko og lite bevegelse av musklene i føttene gjør at blodsirkulasjonen ofte er lavere enn den burde være.
En velgjørende 15-minutters fotmassasje på slutten av dagen kan øke blodsirkulasjonen i ben og føtter betraktelig og bidra til å redusere ubehag og å kvitte seg med stress fra en hektisk hverdag. Enten det er massasje av føtter, nakke eller skuldre, er det lite som føles bedre enn å la bekymringene ligge og bare kjenne at kroppen "fornyes". For den perfekte massasjeopplevelsen, kombiner gjerne fotmassasje med vårt Shiatsu massasjeapparat til nakke og skuldre.

Stimulere akupressurpunkter

Teorien bak akupressurbehandling går i korte trekk ut på at flere av kroppens organer er forbundet i akupressurpunkter i kroppen. Ved å stimulere spesifikke punkter på kroppen kan man forebygge og fjerne plager helt andre steder i kroppen.
For mange har denne eldgamle teknikken fra tradisjonell kinesisk medisin gitt økt livsglede, helt uten bruk av medisiner.
På undersiden av føttene finnes et stort antall akupressurpunkter som er koblet til blant annet hode, mage, nakke og fordøyelse. Ved å stimulere disse punktene gjennom fotmassasje kan man oppleve redusert plage i disse områdene.
Med fire roterende massasjehoder til hver fot sørger Shiatsu fotmassasjeapparat for grundig stimulering av føttenes akupressurpunkter.

Valgfri massasjeretning og deilig varme

Shiatsu fotmassasje lar deg velge mellom to massasjeretninger for varierte massasjeopplevelser. Du kan også velge om du vil tilføre føttene varme fra apparatets to varmeelementer.
Shiatsu fotmassasjeapparat skrus automatisk av etter 15 min. behandlingstid, men kan slås på igjen med én gang for videre behandling, dersom dette ønskes.

Tekniske data

Strømadapter: 100-240V
Ledningslengde: 175 cm
Mål: 32 x 32 x 14 cm l/b/h
Vekt: 1.130 g

Skriv omtale

Obs! Evt. spørsmål i omtalen vil dessverre ikke bli besvart. Vennligst gå til denne siden for å komme i kontakt med oss.

OBS: HTML er ikke oversatt!
Ikke bra Bra