soundMAXX miniforsterker

Kr. 599,-

Ser du etter en enkel, liten forsterker? Hos Powermaxx finner du det som kanskje er verdens minste forsterker. soundMAXX miniforsterker er liten i størrelse, men stor i ytelse. Her får du 2 x 50W i en forsterker som ikke er større enn en lommebok.

Gi nytt liv til dine gamle høyttalere!

Er du en av mange som har et par gode høyttalere liggende å støve ned fordi du mangler forsterker? Eller ønsker du bare en forsterker som tross sin lille størrelse gir deg overraskende mange muligheter og god effekt for pengene? soundMAXX miniforsterker kan være akkurat det du leter etter! Med en utgangseffekt på 2x50 Watt, gir denne forsterkeren massevis av kraft til dine høyttalere. Enten du ønsker å spille musikk med massevis av trøkk eller få frem det beste i klassisk musikk, er ingen jobb for stor for denne forsterkeren. Kan du koble dine høyttalere til en vanlig forsterker, så kan du også koble dem til soundMAXX miniforsterker.
Ønsker du mer lyd fra TV-en? Ved bruk av denne forsterkeren kan du koble eksterne høyttalere til TV-en for en ny lydopplevelse.

Verdens minste?

Det er lett å bli imponert over hva denne forsterkeren kan klare. Inntrykket blir komplett ved et førsteklasses materialvalg i produksjonen. Forsterkerens hus er laget i solid aluminium, noe som gjør sitt for et godt kvalitetsinntrykk. Dette gjør at den gjerne kan ligge synlig i stuen. Med sitt kompakte hus er soundMAXX miniforsterker bare en brøkdel av størrelsen til en tradisjonell forsterker. Har du begrenset plass eller bare ønsker å gjemme bort forsterkeren, vil denne være det perfekte valg. Kan dette være verdens minste forsterker?

Koble høyttalere til ditt musikkanlegg

Ønsker du å koble høyttalere til ditt musikkanlegg, men mangler støtte for dette? Så lenge anlegget har en line out-utgang, sørger soundMAXX miniforsterker for at du kan bruke eksterne høyttalere. Dersom du allerede har kjøpt et produkt med platespiller hos oss, kan du koble denne forsterkeren til dette.

Norsk bruksanvisning

Lettfattelig norsk bruksanvisning medfølger, hvor de ulike tilkoblingsmulighetene beskrives i detalj. Skulle det dukke opp flere spørsmål underveis, kan du gjerne ta kontakt med vår kundeservice på telefon eller mail for å få hjelp.

Tekniske data

Mål: 7 x 7,8 x 3,8 cm (l/b/h)
Vekt: 160 gram
Effekt: 2x50W ved 4 Ω
Klasse: D
Strømtilkobling: 100-240V, 50/60Hz
Anbefalt følsomhet på høyttalere: > 90db
AUX-kabel (105 cm), RCA til 3,5mm kabel (130 cm) og strømforsyning medfølger.

soundMAXX miniforsterker soundMAXX miniforsterker soundMAXX miniforsterker soundMAXX miniforsterker soundMAXX miniforsterker soundMAXX miniforsterker

Produktomtaler

Ole Martin Dalen
2018-12-13 20:06:37
Har fungert tilfredsstillende så langt.
Arne Lesteberg
2018-12-13 13:16:00
Har hatt Soundmaster Retro Stereo med forsterker og fire ekstra høytalerer i flere år. Kjøpte en til med forsterker for bruk i et annet hus. Er veldig godt fornøyd med leverandør Powermax og produktene.
Vidar Hagen
2018-11-19 19:58:18
Forsterker er helt ok for store høytalere til retro anlegget. Men må justere lyd manuelt da den ikke går på fjernkontrollen til retro anlegget.
Ragnar sture
2018-10-18 16:50:38
Rask levering av produktet, veldig bra. Litt misfornøyd med lyden, kan ikke sammenlignes med hi fi anlegget. Ellers litt for lite kraft i forsterkeren synes jeg, men grei nok på hytta.
Åshild Stølen Hanssen
2018-10-17 08:30:17
Jeg kjøpte denne i gave til min utekniske far og belaget meg på å hjelpe til med montering, men før vi fikk avtalt dag hadde han montert den selv og er meget fornøyd med lyden.
Håvard Fosse
2017-06-19 17:52:15
Veldig god lyd, spesielt med Chromecast audio. Anbefaler alle som bare skal ha noen små høyttalere å kjøpe denne.
Per Asle Seppola
2017-01-25 11:44:12
Kjøpte en miniforsterker som ble tilkoblet mitt Retro musikkanlegg og to store høytalere. Den var enkel og montere og hadde en overraskende god kraft, og grei styrkeregulering.