TOTAL EXER multitrener

Ett av de mest solgte, mest effektive, mest populære treningsapparater gjennom tidene

TOTAL EXER multitrener
Kr. 2.499,-

Bestillingsvare

Varenummer: 132

Porto: Tungt produkt

Tungt produkt
Levering mot oppkrav (inkl. gebyr): kr 329,-/bestilling
Levering ved kortbetaling: 259,-/bestilling

Med over 40 forskjellige øvelsesmuligheter er det umulig å ikke finne en favoritt for deg som liker å trene. "TOTAL EXER" multitrener er kjent for sin allsidighet og kvalitet og er testet og godkjent i h.t. de strenge TÜV/GS-kravene. Hvorfor ikke la hele kroppens muskulatur komme i form samtidig?
Din kroppsvekt som motstand.

 

  • Over 40 forskjellige øvelsesmuligheter
  • Lettgående rullesete med trekkwire og fotstropp
  • Skråstilling i 5 forskjellige vinkler
  • Ekstra vektskiver kan henges på
  • Velegnet for både kvinner og menn
  • Plassbesparende sammenleggbar
  • Norsk bruksanvisning
  • TÜV/GS-testet
  • Vekt: 23 kg
  • 5 års garanti


Ett av tidens mest populære treningsapparat!
For en del år tilbake ble ideen om et nytt treningsapparat introdusert hvor din egen kroppsvekt brukes som motstandsbelastning under treningen. I løpet av årene har dette apparatet blitt ett av tidens meste solgte, mest populære og mest effektive treningsapparat! Vår TOTAL EXER multitrener har tatt opp denne ideen og kan brukes til mer enn 40 forskjellige øvelser som trener hele kroppens muskulatur, inkl. Pilates øvelser.

 

Det finnes ikke mange trenings-apparater som kan tilby et slikt mangfold av øvelsesmuligheter! Din kroppsvekt som motstand. Den geniale tanken med at du bruker din egen kroppsvekt som motstand under de ulike øvelsene gjør at TOTAL EXER multitrener er lett å bruke, og at du kan velge selv hvor lett eller tung motstanden skal være. Det skjer helt enkelt ved at du enten legger eller setter deg på det godt polstrede og lett bevegelige rullesete (100 x 33 x 3 cm) og dra i de to håndtakene eller ankelstroppen som festes til trekkwiren for å bevege rullesetet opp og ned.

 

Alternativt kan du presse rullesetet oppover ved bruk av beina som plasseres på fotholderen i nedre enden av apparatet. Som en tredje mulighet kan du gripe med begge hendene rundt det fastmonterte håndtaket og dra deg oppover på rullesetet.  Dermed oppnås et maksimum av effektiv trening for de ulike muskelgruppene i hele kroppen. Rammen til det kulelagrede setet kan på enkelt vis skråstilles i fem ulike posisjoner. Jo høyere skråposisjon, jo tyngre føles motstanden. Ønsker du å øke motstanden ytterligere utover egen kroppsvekt og høy skråstillingsposisjon kan du plassere ekstra vektskiver på to holdere ved siden av rullesetet. Vektskiver med ulik vekt fås kjøpt i sportsbutikker.

 

Mer enn 40 forskjellig øvelsesmuligheter
Det medfølgende treningsprogram på norsk forklarer på lett forståelig måte hvordan TOTAL EXER multitrener kan brukes til trening av hele kroppens muskulatur med mer enn 40 ulike øvelser. Biceps, triceps, latissimus, skulder, nakke, korsrygg, mage, rompa, lår og legg - det finnes knapt en muskelgruppe som det ikke finnes en passende øvelse til i den detaljerte treningsanvisningen! Dermed er det lett for ulike brukere å sette sammen individuelle treningsprogrammer som er tilpasset individuelle treningsbehov. På denne måten kan det legges opp til lette treningsprogrammer for vedlikehold av god bevegelighet og spenst eller tungere workout-programmer som har kraft- og utholdenhetstrening som definert mål. Du kan velge selv som du vil trene spesielle muskelgrupper eller hele kroppens muskulatur. TOTAL EXER multitrener passer også godt til Pilates-øvelser. Et mer allsidig treningsapparat skal du lete lenge etter! 

Ingen kjønns- elder aldersbegrensningTOTAL EXER multitrener er et velegnet treningsredskap for både kvinner og menn, i alle aldre. Du velger selv om du vil bruke dette geniale treningsapparatet til trening av styrke og utholdenhet eller til vedlikehold av bevegelighet og spenst. Gjennom kombinasjonen av din egen kroppsvekt som motstand og bruken av armer eller/og bein har du hele tiden full kontroll over hvor tung eller lett selve øvelsen skal gjennomføres. Derfor passer TOTAL EXER multitrener svært godt for kvinner og menn. Husk at en god treningsøkt bidrar til økt blodsirkulasjon som igjen gir flere positive resultater, bl. a. økt transport av slagstoffer og bedre kondis, som begge resulterer i økt velvære!

 

Nesten komplett ferdig montert
TOTAL EXER multitrener leveres nærmest komplett ferdig montert, slik at kun få deler trengs satt på plass før apparatet er ferdig til bruk. Den norske monteringsanvisning beskriver de få monteringsstegene på lett forståelig vis. Apparatet måler 185 x 62 x 97 cm (l/b/h) i oppbygd tilstand, men kan etter bruk med enkle grep legges sammen på plassbesparende vis og måler deretter kun 115 x 62 x 20 cm (l/b(h). Det veier kun 23 kg. Fotbøylen ved nedre enden av apparatet er avtakbar, noe som gir nyttig bevegelsesrom for en del av øvelsene som er beskrevet i treningsprogrammet.
 
Testet og godkjent sikkerhet
TOTAL EXER multitrener er produsert av solid stålrør som tåler høy belastning. Apparatet er testet og godkjent etter de strenge TÜV/GS-kvalitetskravene for funksjon, stabilitet og sikkerhet for brukervekt opptil 100 kg! Skaitrekket på rullesetet har en tofarget fin design og er lett å holde rent. Den norske monterings- og treningsanvisningen beskriver utførlig mer enn 40 ulike øvelser.

 

 

Tekniske data:

Mål i bruk: ca. 185 x 62 x 97 cm (l/b/h)
Mål sammenlagt: 115 x 62 x 20 cm (l/b(h)
Vekt: 23 kg

Skriv omtale til TOTAL EXER multitrener

Obs! Evt. spørsmål i omtalen vil dessverre ikke bli besvart. Vennligst gå til denne siden for å komme i kontakt med oss.

OBS: HTML er ikke oversatt!