Trimsykkel AL 2

En trimsykkel i særklasse av kvalitet og design! Sykling er blant de mest populære treningsformer, både på treningsstudio og hjemme.

Trimsykkel AL 2
Kr. 3.499,-

På lager

Varenummer: Se valg

Porto: Tungt produkt

Tungt produkt
Levering mot oppkrav (inkl. gebyr): kr 329,-/bestilling
Levering ved kortbetaling: 259,-/bestilling

Trimsykkel AL 2

Ergometer trimsykkel AL2 er blant de beste trimsyklene på markedet: moderne teknikk, 24-trinn monitorstyrt motorisert motstand, multifunksjonell monitor med berøringsvindu (touch screen teknikk), målbar treningseffekt, stillegående, stilig design!

 • Ergometer trimsykkel klasse HA-kvalitet!
 • Egnet for terapeutiske formål i h.t. EN 957-1/5 norm
 • 24-trinn monitor- og motorstyrt motstandsregulering
 • Vedlikeholdsfritt magnetisk bremsesystem
 • Svinghjul på hele 9 kg for balansert sykkelmotstand
 • Monitor med moderne berøringsvindu (touch screen)
 • 8 ulike visninger av treningsverdier i digitalt LCD-vindu
 • 4 pulsovervåkede treningsprogrammer for hjertefrekvens
 • 6 forprogrammerte treningsprogrammer for utholdenhet
 • 1 individuelt justerbart kroppsfettprogram
 • 1 omdreiningsuavhengig Watt-program, 20 – 400 Watt
 • 2 håndtakssensorer for puls- og kroppsfettmåling
 • Komfortabelt sete, vertikalt og horisontalt justerbart
 • Passer for kroppsstørrelser 160 – 190 cm
 • Transportruller i fremre gulvrør for enkel flytting
 • Passer for kvinner og menn i alle aldre
 • Stillegående
 • EN/TÜV/GS/CE-testet
 • Leveres i 2 farger: sølv og hvit
 • Oppstillingsmål: 96 x 59 x 134 cm (l/b/h)
 • Norsk monterings- og bruksanvisning følger med
 • 5 års garanti

Ergometer trimsykkel i særklasse!

Selvfølgelig er dette en påstand fra vår side. Men sammenligner gjerne andre sykler og prøv dem – da vil du se og oppleve forskjellen, både i kvalitet og design! En målbar formstigning og vektreduksjon innen kort tid får du som bonus! Ergometer trimsykkel AL2 er testet og godkjent som trimsykkel i klasse HA, noe som betyr at den kan t.o.m. brukes til terapeutiske behandlingsformål, regulert gjennom EN 957-1/5 norm. Hvor mange andre ergometer trimsykler i marked kan skilte med dette kvalitetsstempelet? Ergometer trimsykkel AL2 er utstyrt med en computerstyrt motorisert magnetbremse som er helt vedlikeholdsfritt. Dette motstandssystemet er det mest moderne og pålitelige på markedet og føles svært komfortabelt, selv i de høyeste motstandstrinnene. Det innebygde svinghjulet på hele 9 kg gir balansert sykkelmotstand, hele veien fra lett til utfordrende motstandsinnstilling.

Informativ monitor med berøringsvindu

Ergometer trimsykkel AL2 er utstyrt med en stor og meget informativ monitor som viser samtidig verdier for tidsbruk, hastighet, distanse pr. økt, distanse samlet, kaloriforbruk, antall pedalomdreininger, pulsfrekvens og energiforbruk i Watt.  Pulsfrekvens og kroppsfettverdi måles gjennom to sensorer som er innebygd i håndtakene og vises i monitorvinduet. Monitoren har berøringsskjerm (touch screen) med lett lesbar LCD-vindu og drives ved hjelp av den medfølgende adapteren på strøm fra husets stikkontakt. I den avanserte monitoren finnes det 4 pulsovervåkede treningsprogrammer for hjertefrekvens, 6 forhåndslagrede treningsprogrammer for kondistrening, 1 individuelt justerbart kroppsfettprogram, 1 omdreiningsuavhengig Watt-program (programmerbar i 5-Watt-steg fra 20 – 400 Watt). Forhåndsinnstilling av egendefinerte målverdier for tidsbruk, distanse, kaloriforbruk, Watt m.m. er beskrevet på lett forståelig vis i den norske bruksanvisningen. Å oppnå slike egendefinerte mål er en viktig motivasjonsfaktor for ikke å gi opp underveis! På slutten av treningsøkten kan du foreta en fitnesstest og resultatet vises i monitorens vindu.

Computerstyrt magnetisk bremsesystem

Ergometer trimsykkelens bremsesystem er selve "indrefileten"! Den består av et svinghjul på hele 9 kg og et 24-trinn monitorstyrt magnetisk bremsesystem.  Denne avanserte kombinasjonen gir svært jevn og balansert flyt både ved liten og tung motstandsinnstilling. Motstandsreguleringen i 24 trinn styres av en elektrisk motor som drives av den samme adapteren som også forsyner monitoren. Det valgte motstandsnivået (trinn) vises i monitorens vindu og overgangen til høyere eller lavere nivåer er svært elegant og helt uten rykk og napp. Dette er særlig viktig ved bruk av de forhåndslagrede eller egendefinerte treningsprogrammer eller når ergometer trimsykkel AL2 brukes til terapeutiske behandlingsformål. På grunn av sitt avanserte bremse-/motstandssytem er ergometer trimsykkelen AL2 helt stillegående og kan derfor godt brukes under tv-titting eller musikk-lytting.

Individuelt justerbart sete, sikkerhetspedaler, transportruller

Det brede og godt polstrede setet gir best mulig sittekomfort og nødvendig stabilitet for krevende treningsøkter. Setet kan tilpasses til ulike brukers individuelle kroppsstørrelse ved å være justerbart både vertikalt, horisontalt og i skråstillingsvinkelen. Dermed er alle muligheter for optimal sittekomfort til stedet. Pedalene er utstyrt med justerbare sikkerhetsremmer og en antiskli-overflate for å gi høyest mulig sikkerhet under de mest krevende treningsøkter. Det fremre gulvrøret er utstyrt med to transportruller som gjør det enkelt å flytte ergometer trimsykkel AL2. Det bakre gulvrøret er utstyr med høydejusteringshjul for å kunne sikre en solid plassering av trimsykkelen på ujevne gulvflater.

Testet og godkjent for terapeutiske behandlingsformål - opptil 150 kg brukervekt!

Ergometer trimsykkel AL2 er ikke bare testet og godkjent i h.t. de vanlige strenge kvalitets- og sikkerhetskravene i EN/GS/CE-forskriftene som garanterer trygghet, funksjonalitet, stabilitet og kvalitet.Den oppfyller også de strengere kvalitetskravene for klasse HA i h.t. EN 957-1/5 norm som gjelder for apparater til terapeutisk behandlings formal. Ergometer trimsykkel AL2 er testet og godkjent for opptil 150 kg brukervekt! Sammenlign gjerne andre trimsykler og sjekk hvem som kan tilby denne kvalitetsstandarden!

Norsk monterings- og bruksanvisning følger med.

Tekniske data:

Godkjent for brukervekt opp til 150 kg.
Oppstillingsmål: 96 x 59 x 134 cm (l/b/h)
Vekt: 26 kg

 

Ergometer trimsykkel AL 2 finnes også i SØLV
 

Og til slutt et par viktige fakta om trimsykler:

 • Sykling er en av de mest populære treningsformer både på treningsstudio og hjemme.
 • Sykling bidrar på enkel måte til økt blodsirkulasjon og økt transport av slaggstoffer ut av kroppen. Dermed kan det oppnås betydelig vekttap, hvis det er målet.
 • Sykling er en meget effektiv treningsform som gir god kondis og økt velvære.
 • Sykling er en svært effektiv treningsform for både kvinner og menn, i alle aldre.
 • Sykling kan kombineres med andre aktiviteter som lesing, tv-titting eller lytting til musikk og dermed bidra til å komme ut av tidsklemmen.
 • Sykling kan brukes som behagelig bevegelsestrening eller som utfordrende kondistrening.
 • Billige trimsykler med friksjonsbremser kan være ukomfortable og lite funksjonelle… og ender derfor ofte opp som "plaster på dårlig samvittighet" i garasje eller kjeller - lite brukt.
 • Dyrere ergometersykler med computerstyrte bremsesystemer og god sittekomfort samt informative treningsmonitorer motiverer til utstrakt og utfordrende bruk.

Ergometer trimsykkel AL2 - den beste investering for din gode helse, bedre kondis og topp velvære!

Hva skiller en ergometer trimsykkel fra en vanlig trimsykkel?

Begrepet "ergometer" kommer fra det greske språket og er sammensatt av ordene "ergon" = arbeid/ytelse og "metron" = måler, noe som fritt oversatt blir til en "ytelsesmåler". Ergometer måler ytelsen gjort av muskelkraft. Vår ergometer trimsykkel AL2 utmerker seg gjennom følgende spesielle kjennetegn:

 • Watt-ytelsesprogram uavhengig av antall pedalomdreininger, forprogrammering av Watt-ytelse fra 20 - 400 Watt i 5er steg mulig, egnet til terapeutisk behandling!(Vanlige trimsykler tilbyr ikke en slik funksjon.)
 • Pulsstyrte hjertefrekvensprogrammer med programmerbar maks. pulsfrekvens.
  (Vanlige trimsykler tilbyr ikke en slik funksjon.)
 • En elektrisk motor styrer pedalmotstanden i 24 trinn.(Vanlige trimsykler har for det meste manuell motstandsregulering i 8 trinn.)
 • Direkte forbindelse mellom den el. monitoren og den el. motstandsreguleringen gjør presise forhåndsinnstillinger og målinger mulig.(Vanlige trimsykler tillater ikke slike presise innstillinger.)
 • Motstandsregulering er uavhengig av antall pedalomdreininger.(Hos vanlige trimsykler føles motstanden tyngre med økt antall pedalomdreininger.)
 • Meget tungt svinghjul på 9 kg gir svært komfortabel pedalmotstand.Vanlige trimsykler er ofte utstyrt med lettere svinghjul, 6-7 kg, og tilsvarende lettere motstandsregulering som kan oppfattes som noe "ruglete".)
 • Monitoren tillater forhåndsprogrammering av ønskede maksimalverdier for tid, distanse og kaloriforbruk og varsler ved overskridelse.(Vanlige trimsykler tilbyr sjelden en slik funksjon.)
 • Monitoren drives av el. strøm fra sykkelens el. adapter.(Vanlige trimsykler har batteridrevne monitorer.)
 • Testet og godkjent i h.t. kravene for klasse HA, EN 957-1/5, egnet til terapeutiske formål!(Vanlige trimsykler er for det meste testet og godkjent i h.t. klasse HC, EN 957-1/5, som gjelder for apparater til hjemmebruk.)

På denne bakgrunn blir det feil når det settes likhetstegn mellom ergometer og trimsykkel eller når begrepene brukes om hverandre – uten at o.n. spesifikasjoner er på plass. Det er store kvalitetsforskjeller mellom en ekte ergometer trimsykkel og en vanlig trimsykkel!

Vær obs på denne forskjellen!

Skriv omtale

Obs! Evt. spørsmål i omtalen vil dessverre ikke bli besvart. Vennligst gå til denne siden for å komme i kontakt med oss.

OBS: HTML er ikke oversatt!
Ikke bra Bra