Headux TitanArc140 MMA

Headux TitanArc140 MMA
Kr. 5.290,-

På lager

Varenummer: 140titanarc

Porto: Medium produkt

Medium produkt
Levering ved kortbetaling: 169,-/bestilling

Headux TitanArc140 MMA elektrode (pinne) maskin

Utmerket sveiseytelse er basert på Headux sin kunnskap om sveising. TitanArc serien er den siste MMA-modellen i den populære Titan-familien. Serien har alle egenskapene til forgjengeren, og litt til. Oppgradert, forbedret og kraftigere utfører den oppgaven bedre enn noen gang.

Hvert element i TitanArc er designet for å imøtekomme behovene til sveisere på farten. Når det gjelder størrelse, vekt og sveisekvalitet er den i en klasse for seg selv. Ideell for bruk til reparasjonsarbeid og mindre konstruksjoner. TitanArc kan brukes fra strømnettet eller strømaggregat, er enkel å ha med slik at du normalt kan få med alt du trenger, på en tur.

Store spenningsreserver og automatisk lysbuekraftkontroll gir utmerket bue-stabilitet i alle sveiseposisjoner. Den er passende for et bredt spekter av elektrodetyper, og sørger for at du får gode resultater hver gang. Det store og tydelige betjeningspanelet gjør strøminnstilling enkel og presis.
Anbefalt elektrodediameter: opp til 3,2mm.
 

Teknisk:

 

Skriv omtale til Headux TitanArc140 MMA

Obs! Evt. spørsmål i omtalen vil dessverre ikke bli besvart. Vennligst gå til denne siden for å komme i kontakt med oss.

OBS: HTML er ikke oversatt!