Elektrodeholder til Headux pinneapparat

Elektrodeholder til Headux pinneapparat
Kr. 199,-

På lager

Varenummer: elektrodeholder

Porto: Lite produkt

Lite produkt
Levering ved kortbetaling: kr 119,-/bestilling

Elektrodeholder til Headux pinneapparat

Elektrodeholder for å kunne sveise med pinneapparatene. Det er denne alle sveisere ønsker å ha og er enkel å montere.

 

Headux pinneapparater:

Utmerket sveiseytelse er basert på Headux sin kunnskap om sveising. TitanArc serien er den siste pinnemaskinen (MMA-modellen) i den populære Titan-familien. Serien har alle egenskapene til forgjengeren, og litt til. Oppgradert, forbedret og kraftigere utfører den oppgaven bedre enn noen gang.

Hvert element i TitanArc er designet for å imøtekomme behovene til sveisere på farten. Når det gjelder størrelse, vekt og sveisekvalitet er den i en klasse for seg selv. Ideell for bruk til reparasjonsarbeid og mindre konstruksjoner. TitanArc kan brukes fra strømnettet eller strømaggregat, er enkel å ha med slik at du normalt kan få med alt du trenger, på en tur.

Store spenningsreserver og automatisk lysbuekraftkontroll gir utmerket bue-stabilitet i alle sveiseposisjoner. Den er passende for et bredt spekter av elektrodetyper, og sørger for at du får gode resultater hver gang. Det store og tydelige betjeningspanelet gjør strøminnstilling enkel og presis.
Anbefalt elektrodediameter: opp til 3,2mm.
 

“Mer kraft, mer allsidig og ekstremt effektivt”.

 

 

 

Skriv omtale til Elektrodeholder til Headux pinneapparat

Obs! Evt. spørsmål i omtalen vil dessverre ikke bli besvart. Vennligst gå til denne siden for å komme i kontakt med oss.

OBS: HTML er ikke oversatt!