Vibro 1

Vibro 1
Kr. 4.990,-

På lager

Varenummer: vibri1

Porto: Tungt produkt

Tungt produkt
Levering ved kortbetaling: 299,-/bestilling

Vibro 1 – vibrasjonsplate

  • Strammer og styrker kroppens muskulatur
  • Forbedrer blodsirkulasjon og øker fettforbrenning
  • Gir deg mer energi og forbedrer din utholdenhet
  • 1-20 hastighetsinnstillinger
  • 3 forhåndsdefinerte treningsprogrammer
  • Tar liten plass, plassbesparende lagring

 

Hva er vibrasjonstrening?

På 1960-tallet kom ideen om vibrasjonstrening opp i romforskningssammenheng for å hindre muskelsvinn og beinskjørhet på russiske kosmonauter da disse skulle oppholde seg for en tidsperiode på mer enn 400 døgn i verdensrommet.
Senere gjorde idrettsmedisinen seg disse erfaringer til nytte for raskere leging av skadet muskulatur, f. eks. hos toppidrettsutøvere og ballettdansere. Til og med muskelskadde veddeløpshester leges i dag med denne effektive metoden for å få dem rask tilbake på banen. I dag er ”Whole Body Vibration” en fast del av treningen for toppidrettsutøvere og filmstjerner i Hollywood. Vibrasjonsplater finnes som treningstilbud på mange anerkjente fitnesstudioer over hele verden.

Tusenvis av vibrasjoner stimulerer musklene

Vibro1 vibrasjonsplate produserer vibrasjoner som påvirker musklene til å trekke seg hurtig sammen, tusenvis av ganger i løpet av noen få minutter.
Dette prinsippet sørger for at apparatets vibrasjoner stimulerer kroppens ulike nerver, blodbaner, muskler og sener til økt aktivitet. Dermed aktiviseres og styrkes kroppens muskulatur, inkl. tusenvis av de minste muskelfibrene.
Denne økte muskelaktiviteten medfører at det forbrukes mer energi på kortere tid, noe som i tillegg til en forbedring av forbrenningen kan medføre en reduksjon av kroppsvekten. Etter avsluttet vibrasjonstrening løsner muskelspenningen igjen, og kroppen kan hvile etter en god treningsøkt.

Kun 3 x 15 min. i uken– når det passer deg!

Vibro1 vibrasjonsplate gir deg mulighet til målrettet trening, hjemme hos deg og når det passer deg! Det er nok med 3 x 15 min. trening i uken for å oppnå en god effekt.
Bein, mage, rumpe, rygg, armer og skuldre – med forskjellige øvelser blir hver muskelgruppe målrettet trent. Treningen kan skje stående, sittende eller liggende på platen.
Tre forprogrammerte treningsprogrammer og valgfritt vibrasjonsnivå gir deg en rekke individuelle valgmuligheter.
Med Vibro 1 vibrasjonsplate kan du dessuten unne deg en velgjørende massasje som løser opp anspent muskulatur og samtidig lar kropp og sjel slappe av.

 

Med den kraftige Vibro 1 kan du forbedre muskelvekst, koordinasjon og blodsirkulasjon. Fettmetabolismen kan stimuleres og bentettheten kan økes. Dermed er Vibro 1 ikke bare et treningsapparat for hele kroppen, men kan også ha en regenererende og forebyggende effekt. I stedet for å gjøre svette og lange toningsøvelser, kan du trene forskjellige muskelgrupper på kort tid. Valgfrie hantler eller elastiske gummier kan øke treningseffekten. 

Siden vekslende vippebevegelse er modellert på den naturlige bevegelsen. Denne bevegelsen endrer bekkenposisjonen kontinuerlig, og samtidig holdes bekkenet i buk- og ryggmusklene. På grunn av den sidevekslende vippebevegelsen, kan trening med Vibro 1 ha en effekt på magemuskler og ryggmuskulatur.  Gjennom de 20 forskjellige hastighetsnivåene kan bevegelsene på 6-16Hz overføres til alle musklene i kroppen, og dermed bestemmes sammentrekningshastigheten til musklene.

For muskelavslapping og balansetrening er de lave frekvensene passende.

Midtfrekvensene forbedrer koordinasjonen, stimulerer musklene og styrker leddbånd og sener.

De høyere frekvensene er egnet for å forbedre muskelprestasjonen (utholdenhet, kapasitet og regenerering). Ståposisjonen (inne 0mm -5mm utenfor) regulerer intensiteten på treningen.

3 forskjellige intensive programmer er tilgjengelige samt et analyseprogram for kroppsfett, som gir deg informasjon om din nåværende kroppssituasjon angående prosentandel av kroppsfett. Vibro 1 kan også brukes som et supplement til tradisjonell hjerte- og styrketrening.

Hjemmesporttrening med Vibro 1 betyr: Effektiv muskeltrening med mange positive bivirkninger for fysisk trening. Dette kan fremme stoffskiftet, styrke kroppens muskler, så vel som mot cellulitter og dermed få en forbedring av helsetilstanden og økt trivsel i hverdagen.

 

Tekniske detaljer:

Vekt:    35,5 kg

LED-skjerm    

Hastighetsnivå, treningstid og kroppsfettanalyse utstyr   

Hastigheter    1 - 20

Forhåndsdefinerte treningsprogrammer    3

Manuelt program    1

Føtter for vibrasjonsdemping og sikker enhetsstatus    

Amplitude    0 - 5mm

Bevegelse frekvens    6 - 16Hz

 

Tekniske data    

Elektriske data    220-240V / 50Hz / 520W

Kraftig motor med 0,5 kW

Maks kroppsvekt, kg    150 kg

Enhetsvekt, kg    31

Faktisk dimensjon (L x B x H, cm)    70 x 74 x 121 cm

Skriv omtale til Vibro 1

Obs! Evt. spørsmål i omtalen vil dessverre ikke bli besvart. Vennligst gå til denne siden for å komme i kontakt med oss.

OBS: HTML er ikke oversatt!