Cleanmaxx Vindusvasker med unikt filter

Cleanmaxx Vindusvasker med unikt filter
Kr. 990,-

På lager

Varenummer: 02664

Porto: Lite produkt

Lite produkt
Levering ved kortbetaling: kr 119,-/bestilling

Cleanmaxx Vindusvasker med unikt filter

Inkl. Mikrofiberklut - avtakbar med borrelås og maskinvaskbar

Oppdag nå rengjøringsrevolusjonen for vinduer og glatte veggoverflater i hele husholdningen! Med den innovative "CLEANmaxx" trådløse støvsugeren vaskes og støvsuges vinduene i bare én operasjon - til slutt ikke mer dryppende vann!

På denne måten kan du uanstrengt sikre en strekfri glans på vinduer, baderoms- og kjøkkenfliser, speil og mye mer. Den raske fuktighetsfunksjonen gjør at den vedlagte mikrofiberkluten nesten er klar til bruk på en knappeklut, og du kan starte rengjøringsprosessen.

Den trådløse støvsugeren "CLEANmaxx" er også spesielt effektiv og økonomisk: Vannet i tanken rengjøres kontinuerlig av det integrerte filtersystemet og brukes igjen under rengjøring. Indikator for skittent vann viser deg når det er tid for et vannskifte.

Takket være batteridrift er den "CLEANmaxx" trådløse støvsugeren spesielt enkel å håndtere og fleksibel i bruk - noe som gjør vindusvask moro igjen! 

Tekniske detaljer:

Mål (L x B x H): ca 27 x 33 x 9 cm.
Kapasitet på vanntank: maks. 90 ml
Enhetens strømforsyning: 3,7 V DC (Li-Ion-batteri), 1500 mAh
Enhetskraft: maks. 9 W
Batteriladetid: cirka 3 timer
Batterilevetid: ca. 25 minutter
Strømforsyningsinngang: 100 - 240 V ~ 50/60 Hz
Strømforsyning: 5 V DC, 1000 mA
Strømforsyningsklasse: II
Strømforsyningsbeskyttelse: IP20
Forsyningsomfang: 1 x motorenhet, 1 x vanntank, 1 x filterplugg, 1 x rengjøringsutstyr med avtrekksleppe, 1 x rengjøringsduk, 1 x strømforsyning
Merknader: Enheten er designet for rengjøring av vertikale, glatte, vannavstøtende overflater, f.eks. Som vinduer, speil, fliser, dusjkabinetter, gitt innendørs. Enheten er ikke egnet for overflater som er følsomme for fuktighet, for eksempel tapeter, tekstiler, limte gjenstander, uforseglede eller voksede treflater, myk plast, lær, etc. Enheten er ikke egnet til rengjøring av elektroniske apparater og skjøre gjenstander. Denne enheten er ikke beregnet på å absorbere tørr smuss. Det er ikke en håndstøvsuger.

 

Skriv omtale til Cleanmaxx Vindusvasker med unikt filter

Obs! Evt. spørsmål i omtalen vil dessverre ikke bli besvart. Vennligst gå til denne siden for å komme i kontakt med oss.

OBS: HTML er ikke oversatt!